HomeJurnal din cel mai înalt turnAdrian Papahagi a avut cele mai curate scutece din lume

Adrian Papahagi a avut cele mai curate scutece din lume

Image result for papahaghi

Când era mic, Adrian Papahagi a avut cele mai curate scutece din lume, iar părinții săi erau îngrijorați că are probleme serioase de sănătate, pentru că, desi făcea cacapipi, cacapipi nu era în scutece. Fiecare familie avea cel puțin un copil care făcea cacapipi în scutece. Nu și familia Papahagi. Au fost aduși medici, oameni de știință și magi. Era oare ceva în neregulă cu micuțul Adrian? Deloc, răspundeau medicii, oamenii de știință și magii într-un glas, Adrian este un copil normal, pur și simplu cacapipi-ul său este transportat într-o altă lume, scutecul funcționând ca o poartă interdimensională. Mult s-au minunat părinții și rudele de acest lucru și deși i-au dat să încerce alte scutece, poarta interdimensională continua să se deschidă în ele atunci când Adrian făcea cacapipi.

Lucrurile se înrăutățiseră când viitorul medievist legase o relație de prietenie imaginară cu poarta interdimensională, pe care a numit-o Boethius, refuzând să stea fără scutece. În fiecare seară, micuțul Adrian Papahagi îngenunchea lânga olița pe care i-o pregăteau părinții, cu ochii în lacrimi și speranța că Adrian se va lepăda de scutece, iar a doua zi dimineața olița sa va fi ca a unui copil normal, plină vârf cu cacapipi, și se ruga la Dumnezeu să-i mulțumească pentru că i l-a dat pe Boethius.

Când a început studiul medievisticii, Adrian Papahagi a observat că scutecele îl strâng. Cu regret, văzând că nici Boethius nu-i mai răspunde la chemări, după multe nopți nedormite și încercări de-a se ruga, în care amesteca cuvintele rugăciunilor între ele, a încetat să le poarte. Însă în momentul când s-a așezat pe oliță, ca să-și facă părinții fericiti, Adrian a scos din fund o mare bulă, formată de sfincterul său care fluiera o melodie medievală, așa părea să audă Adrian Papahagi, că sfincterul său fluiera cântecul de dragoste Greensleeves, compus de regele Henric al VIII-lea al Angliei pentru iubita sa Anne Boleyn. Uau, își zise Adrian Papahagi, în drum spre Universitatea Babeș-Bolyai, am cel mai erudit și cult sfincter din lume.

Cu ajutorul acestor bășici mustind de erudiție și cultură, Papahagi s-a înălțat deasupra celorlalți oameni, ajungând unul din cei mai respectați intelectuali din Cluj. Când o bulă dispărea, alta îi lua locul. Legenda spune că există un loc în Paradis unde ajung bășicile lui Adrian Papahagi, iar îngerii le adulează, aplaudându-le neîncetat, până când acestea pocnesc, dezvăluind îngerilor tainele universului. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.