HomeJurnal din cel mai înalt turnAdrian Papahagi a avut cele mai curate scutece din lume

Adrian Papahagi a avut cele mai curate scutece din lume

Image result for papahaghi

Când era mic, Adrian Papahagi a avut cele mai curate scutece din lume, iar părinții săi erau îngrijorați că are probleme serioase de sănătate, pentru că, desi făcea cacapipi, cacapipi nu era în scutece. Fiecare familie avea cel puțin un copil care făcea cacapipi în scutece. Nu și familia Papahagi. Au fost aduși medici, oameni de știință și magi. Era oare ceva în neregulă cu micuțul Adrian? Deloc, răspundeau medicii, oamenii de știință și magii într-un glas, Adrian este un copil normal, pur și simplu cacapipi-ul său este transportat într-o altă lume, scutecul funcționând ca o poartă interdimensională. Mult s-au minunat părinții și rudele de acest lucru și deși i-au dat să încerce alte scutece, poarta interdimensională continua să se deschidă în ele atunci când Adrian făcea cacapipi.

Lucrurile se înrăutățiseră când viitorul medievist legase o relație de prietenie imaginară cu poarta interdimensională, pe care a numit-o Boethius, refuzând să stea fără scutece. În fiecare seară, micuțul Adrian Papahagi îngenunchea lânga olița pe care i-o pregăteau părinții, cu ochii în lacrimi și speranța că Adrian se va lepăda de scutece, iar a doua zi dimineața olița sa va fi ca a unui copil normal, plină vârf cu cacapipi, și se ruga la Dumnezeu să-i mulțumească pentru că i l-a dat pe Boethius.

Când a început studiul medievisticii, Adrian Papahagi a observat că scutecele îl strâng. Cu regret, văzând că nici Boethius nu-i mai răspunde la chemări, după multe nopți nedormite și încercări de-a se ruga, în care amesteca cuvintele rugăciunilor între ele, a încetat să le poarte. Însă în momentul când s-a așezat pe oliță, ca să-și facă părinții fericiti, Adrian a scos din fund o mare bulă, formată de sfincterul său care fluiera o melodie medievală, așa părea să audă Adrian Papahagi, că sfincterul său fluiera cântecul de dragoste Greensleeves, compus de regele Henric al VIII-lea al Angliei pentru iubita sa Anne Boleyn. Uau, își zise Adrian Papahagi, în drum spre Universitatea Babeș-Bolyai, am cel mai erudit și cult sfincter din lume.

Cu ajutorul acestor bășici mustind de erudiție și cultură, Papahagi s-a înălțat deasupra celorlalți oameni, ajungând unul din cei mai respectați intelectuali din Cluj. Când o bulă dispărea, alta îi lua locul. Legenda spune că există un loc în Paradis unde ajung bășicile lui Adrian Papahagi, iar îngerii le adulează, aplaudându-le neîncetat, până când acestea pocnesc, dezvăluind îngerilor tainele universului. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.