HomeJurnal din cel mai înalt turnBărbatul care a studiat urologia feminină insistă ca femeia să nu se...

Bărbatul care a studiat urologia feminină insistă ca femeia să nu se pișe cu jet, ci să facă pipi

Nu putem avea o societate egalitară câtă vreme există femei care promovează idealurile masculinității toxice, pișându-se cu jet în vasul de toaletă sau pe lângă, este părerea bărbatului cu masterat în feminism radical și urologie feminină.

I-am zis și surorii mele, când am intrat peste ea în baie, să văd dacă face bine pipi. Nu făcea bine pipi. Stătea în picioare și se pișa cu jet. Toată baia era împroșcată. Am rămas șocat. I-am zis să înceteze cu acest combrotament (i.e. comportament de bro) și să facă pipi normal, ca o feministă care înțelege mecanismele societății patriarhale și e pregătită să le submineze. Dar coșmarul nu se mai termina. Mi-am dus mâinile la urechi, să nu aud cum jetul lovește pereții, chiuveta, tavanul și periuța mea de dinți. Aproape că mi-au dat lacrimile. Pentru asta am făcut eu masterat în feminism radical și urologie feminină? Ca să-mi văd propria soră dedându-se ritualurilor patriarhale?

Pentru a răsuci cuțitul în rană, după ce a tras apa la veceu, a mai aruncat un – Să mor io, Ștefane! De ce să mori, Ioana? De rușine, că nu știi să faci pipi? Sau pentru că vorbești ca un mascul toxic? Pentru că bărbații sunt cei care vor să moară în patriarhat, ei zic Să mor io, ce grea e viața, fratele meu, e bro talk, Ioana! Tu nu știi, că nu ai studii de master în feminism radical și urologie feminină. O femeie nu ar trebui să zică Să mor io, ci mai degrabă Să trăiesc io și să fac copii. Pe care să-i educ în spirit antipatriarhal!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.