HomeJurnal din cel mai înalt turnBărbatul care a studiat urologia feminină insistă ca femeia să nu se...

Bărbatul care a studiat urologia feminină insistă ca femeia să nu se pișe cu jet, ci să facă pipi

Nu putem avea o societate egalitară câtă vreme există femei care promovează idealurile masculinității toxice, pișându-se cu jet în vasul de toaletă sau pe lângă, este părerea bărbatului cu masterat în feminism radical și urologie feminină.

I-am zis și surorii mele, când am intrat peste ea în baie, să văd dacă face bine pipi. Nu făcea bine pipi. Stătea în picioare și se pișa cu jet. Toată baia era împroșcată. Am rămas șocat. I-am zis să înceteze cu acest combrotament (i.e. comportament de bro) și să facă pipi normal, ca o feministă care înțelege mecanismele societății patriarhale și e pregătită să le submineze. Dar coșmarul nu se mai termina. Mi-am dus mâinile la urechi, să nu aud cum jetul lovește pereții, chiuveta, tavanul și periuța mea de dinți. Aproape că mi-au dat lacrimile. Pentru asta am făcut eu masterat în feminism radical și urologie feminină? Ca să-mi văd propria soră dedându-se ritualurilor patriarhale?

Pentru a răsuci cuțitul în rană, după ce a tras apa la veceu, a mai aruncat un – Să mor io, Ștefane! De ce să mori, Ioana? De rușine, că nu știi să faci pipi? Sau pentru că vorbești ca un mascul toxic? Pentru că bărbații sunt cei care vor să moară în patriarhat, ei zic Să mor io, ce grea e viața, fratele meu, e bro talk, Ioana! Tu nu știi, că nu ai studii de master în feminism radical și urologie feminină. O femeie nu ar trebui să zică Să mor io, ci mai degrabă Să trăiesc io și să fac copii. Pe care să-i educ în spirit antipatriarhal!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.