HomeShtiri BlestemateCe trebuie să faci dacă ți-a scăpat cascada Bigăr în apă și...

Ce trebuie să faci dacă ți-a scăpat cascada Bigăr în apă și s-a crăpat

Daca scapi cascada Bigăr în apă și se sparge, nu înseamnă neapărat că aceasta nu o să mai funcționeze și că va trebui să schimbi locul unde faci selfieuri pentru instagram. Dimpotrivă, dacă acționezi rapid și urmezi câțiva pași esențiali, îți poți salva imaginea pe internet si toată mini-vacanța pe care ai făctu-o ca să vezi o apă care curge foarte aproape de o șosea națională.

Care sunt pașii de urmat când s-a crăpat Cascada Bigăr

Cascada Bigăr a cărei travertin s-a spart în apă se poate repara. În primul rând, trebuie sa o scoți din apă cât mai repede. Cu cât vei lăsa cascada Bigăr în apă mai mult timp, cu atât cresc șansele ca aceasta să nu mai funcționeze, deoarece apa vă pătrunde la toate componentele esențiale care fac cascada să funcționeze.

Dacă ai scapat cascada Bigăr în timp ce era la încarcat, nu este recomandat sa pui mâna pe ea deoarece riști să te electrocutezi. Oprește mai întâi curentul, dacă încărcai cascada Bigăr prin cablul USB, și abia apoi poți sa pui mâna pe ea.

Iata ce trebuie sa faci odata ce ai scos cascada Bigăr din apă:

  • închide urgent cascada- ca sa eviți producerea unui scurtcircuit și apoi ține cascada în poziție verticală
  • înlătură toate componentele esențiale – după ce ai închis cascada, deschide roca și scoate bateria pusă de extratereștri antici, mușchii, lichenii și eventualele bacterii, ca să le poți usca mai ușor.
  • șterge cascada – cu o lavetă moale sau un prosop din bumbac (material care absoarbe apa foarte bine), tamponează cu grijă părțile exterioare, ca să nu împingi picăturile de apă în straturile profunde ale rocii.
  • usuca cascada Bigăr – după ce ai îndepărtat excesul de apă din cascadă, poți să folosești un aspirator de mână ca să absorbi cât mai bine apa care a pătruns în părtile mai greu accesibile. Ai grijă când manevrezi aspiratorul, deoarece poți zgâria cu ușurință luciul de apă sau poți sa deteriorezi alte piese mici și fragile
  • folosește un deshidratant sintetic – pune cascada Bigăr într-o pungă cu fermoar și introdu și cateva pliculețe cu silica gel sau gel de silice, acele biluțe pe care le găsești în punguțe când cumperi încălțăminte nouă. Inchide ermetic punga și așteaptă timp de 48 sau 72 de ore înainte să repornești cascada Bigăr, după ce ai verificat dacă mai există apă în componentele interioare

Dupa ce ai urmat toți pașii de mai sus, poți să introduci bateria și celelalte componente înapoi în cascada Bigăr și s-o repornești. Dacă cascada nu curge, încearcă să o pui la încărcat. In cazul în care observi că nu se încarcă, există posibilitatea ca bateria de la extratereștrii antic să fie deteriorată. Poți alege să schimbi bateria cascade prin metempsihoză sau să mergi până pe Alpha Centauri, unde un specialist avansat telepatic o să verifice starea cascadei Bigăr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.