HomeShtiri BlestemateDan Alexe, slujitor la Charlie Hebdo, îți explică umorul caricaturii cu Erdogan...

Dan Alexe, slujitor la Charlie Hebdo, îți explică umorul caricaturii cu Erdogan în timp ce lustruiește ghetele în redacție

Dan Alexe este nu numai persoana care stăpânește gramaticile tuturor limbilor mai bine decât academiile de stat, dar este și un fin cunoscător al umorului de înaltă ținută intelectuală. Recent, revista Charlie Hebdo a publicat o nouă caricatură vitriolantă, de data asta în vizor a intrat președintele turc Recep Tayyip Erdogan. Dan Alexe, băiatul de trupă român al ziarului, nu a ezitat să își spună părerile foarte bine documentate despre subiect. Bineînțeles, în timp ce făcea treburi prin redacția Charlie Hebdo, unde are jobul de băiat bun la toate.

“E mai de prost gust să te maimuțărești americănește vorbind despre o revistă franțuzească și să nu știi măcar să zici mauvais goût.”, i-a râs în nas Dan Alexe unui cioban din Mărginimea Sibiului neștiutor de gramatica limbii franceze în timp ce le spăla picioarele redactorilor cu maieul de pe el și le pregătea micul dejun.

“Zău? Sunteți se pare una din extrem de puținele persoane de pe planetă care știu unde e sediul Charlie Hebdo.”, l-a beștelit Dan Alexe pe un internaut român prea puțin versat în arta umorului franțuzesc în timp ce-l freca pe spate cu peria pe redactorul-șef Charlie Hebdo.

“Te prăpădești de râs, da”, i-a spus câteva ore mai târziu Dan Alexe unui șomer comunist neamuzant de la Dezarticulat care nu înțelegea care e gluma din caricatura cu Erdogan ridicând hainele unei femei în timp ce zice ceva inflamator pe tematici religioase. Fața lui Dan Alexe s-a transformat treptat în cea a Jokerului de la finalul filmului, când spune o glumă de care proștii nu se pot prinde. Apoi Dan Alexe și-a revenit brusc la realitate când unul dintre editori i-a dat o palmă peste ceafă ca să aibă energie în bucătărie în timp ce prepară mici, fudulii și ceafă de porc pentru toți angajații firmei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.