HomeShtiri BlestemateDan Alexe, slujitor la Charlie Hebdo, îți explică umorul caricaturii cu Erdogan...

Dan Alexe, slujitor la Charlie Hebdo, îți explică umorul caricaturii cu Erdogan în timp ce lustruiește ghetele în redacție

Dan Alexe este nu numai persoana care stăpânește gramaticile tuturor limbilor mai bine decât academiile de stat, dar este și un fin cunoscător al umorului de înaltă ținută intelectuală. Recent, revista Charlie Hebdo a publicat o nouă caricatură vitriolantă, de data asta în vizor a intrat președintele turc Recep Tayyip Erdogan. Dan Alexe, băiatul de trupă român al ziarului, nu a ezitat să își spună părerile foarte bine documentate despre subiect. Bineînțeles, în timp ce făcea treburi prin redacția Charlie Hebdo, unde are jobul de băiat bun la toate.

“E mai de prost gust să te maimuțărești americănește vorbind despre o revistă franțuzească și să nu știi măcar să zici mauvais goût.”, i-a râs în nas Dan Alexe unui cioban din Mărginimea Sibiului neștiutor de gramatica limbii franceze în timp ce le spăla picioarele redactorilor cu maieul de pe el și le pregătea micul dejun.

“Zău? Sunteți se pare una din extrem de puținele persoane de pe planetă care știu unde e sediul Charlie Hebdo.”, l-a beștelit Dan Alexe pe un internaut român prea puțin versat în arta umorului franțuzesc în timp ce-l freca pe spate cu peria pe redactorul-șef Charlie Hebdo.

“Te prăpădești de râs, da”, i-a spus câteva ore mai târziu Dan Alexe unui șomer comunist neamuzant de la Dezarticulat care nu înțelegea care e gluma din caricatura cu Erdogan ridicând hainele unei femei în timp ce zice ceva inflamator pe tematici religioase. Fața lui Dan Alexe s-a transformat treptat în cea a Jokerului de la finalul filmului, când spune o glumă de care proștii nu se pot prinde. Apoi Dan Alexe și-a revenit brusc la realitate când unul dintre editori i-a dat o palmă peste ceafă ca să aibă energie în bucătărie în timp ce prepară mici, fudulii și ceafă de porc pentru toți angajații firmei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.