HomeJurnal din cel mai înalt turnDe ce este Sorin Lavric Gentilom Suprem

De ce este Sorin Lavric Gentilom Suprem

Îmbinând stilul apoplex-orgiastic al lui Horia-Roman Patapievici cu ideile penisoidale din Sex și Caracter de Otto Weininger și fiorul sanatorial mistic de pe subreddit-ul The Red Pill, domnul Sorin Lavric, Președintele Senatului AUR și deopotrivă un alchimist scârbavnic al literelor, un satir lingvist care curtează cuvintele nimfe cu monoclul ce-i acoperă ochiul urduros care a văzut esența lumii, un călău neobosit al ideilor, într-un cuvânt gentilomul suprem al filosofiei românești, ne invită în volumul său apărut la editura Ideea Europeană, o veritabilă inceliadă intitulată Decoct de Femeie, să contemplăm ființa femeie într-o ceașcă de ceai, sub formă de decoct, și să-i degustăm ethosul.

Nu sunt un admirator al sexului frumos, ne spune la început Sorin Lavric, cu privirea în ceașca de ceai, așteptând parcă un răspuns din partea decoctului de femeie, care nu vine. Admiri pe cineva pe care îl bănuiești a fi deasupra ta! se răstește atunci autorul la ceașca de ceai, care rămâne la fel de impasibilă ca înainte. Pentru că niciodată o femeie n-a fost deasupra sa, Sorin Lavric își pune ceașca de ceai cu decoctul de femeie pe cap și stă așa o vreme. Oh da, ceașca de ceai e fierbinte. La un moment dat îl trec sudorile, își dă ochii peste cap și icnește scurt și savant, întipărindu-i-se pe chip un rictus poznaș de satisfacție ad astra per aspera

Dar ce caută ființa femeie în ceașca de ceai a lui Sorin Lavric? se pot întreba cititorii sau cititoarele care iubesc povești realiste. Poate a încercat să evadeze din imaginația de gentilom suprem a lui Sorin Lavric și a căzut în ceașca de ceai. Conform autorului, femeia își caută sensul, și anume să fie sorbită, între plescăituri rare, de criminal în serie, de gentilomul suprem Sorin Lavric. Care nu trebuie confundat cu gentilomul suprem Vasile Lavric, supranumit de presă “mâncătorul de femei”. În Decoct de Femeie, actul canibalistic este unul pur cultural, servind drept o necesară igienă spirituală și o punere în concret a relației seculare dintre bărbat și femeie. Bărbatul soarbe, femeia e sorbită, iată istoria omenirii in nuce, pare să ne spună autorul.

Tema centrală a cărții este inventivitatea bărbatului gentilom suprem Sorin Lavric care umple necontenit cești de ceai cu decocturi de femei, în timp ce învârte lingurița, făcând mici vârtejuri ludice, modificând consistența decoctului după bunul său plac, cu aceeași plăcere ghidușă cu care trăgea odinioară fetele de păr la grădiniță, coada fetei, cât coada iepei haha, și îl mustra doamna educatoare, Sorinel, lasă fetele în pace, dar a trecut vremea lui Sorinel, doamnă educatoare, acum sunt Sorin Lavric, gentilom suprem, și fac decocturi de femei în Senatul României.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.