HomeDin Trepanalele IstoreiDin Trepanalele Istoriei: Directoratul American al lui Elon Musk, Bill Gates și...

Din Trepanalele Istoriei: Directoratul American al lui Elon Musk, Bill Gates și Jeff Bezos

Înfrângerea puterilor liberale centriste din al 2-lea război mondial ar fi putut duce la izolarea SUA. Continentul european intrând cu totul sub influența totalitară comunistă urâtoare de individualitate și satisfacție financiară, americanii au fost nevoiți să-și caute alți parteneri economici care să cumpere bijuteriile industriilor naționale, cum ar fi mașini special concepute să extermine atmosfera și reclame aspiraționale cu cowboy stoici și femei aeriene.

Nimic n-a putut să-i împiedice pe tehnoregii complexului industrial militar să își testeze noile bombe atomice, și aplicând lecția bine studiată a capitalismului, America creează o cerere pentru produsele lor pe greu încercatele, dar întreprinzătoarele, insule nipone. În urma bombardamentelor armatelor americane, industria japoneză este anihilată, împreună cu infrastructura acesteia și, de ce să mințim, și o bună parte a populației. Un mic exces de zel al trupelor eliberatoare yankee.

La o primă vedere nu ar fi crezut nimeni că Japonia ar putea fi o piață de desfacere pentru o economie liberală în plină ascensiune, dar înțeleapta America și-a jucat magistral cărțile din mână, oferind împrumuturi parțial nerambursabile niponilor pentru a-și reclădi infrastructura, atâta timp cât companiile contractate aveau să fie americane, cât și ajutoare sociale via misionarii de diverse denominații care încurajau sexul procreativ pentru a repopula insula. În 40 de ani industria și infrastructura japoneză sunt reconstruite și deținute de SUA, iar populația folosește banii câștigați pentru a cumpăra bunurile respective.

Pe meleagurile nord-americane urmează o perioadă prosperă în care singurele intervenții ale statului par a fi exclusiv menite să pună piedici inițiativelor private, așa că statul în sine se privatizează, transformându-se într-un patronat/directorat condus de Ford, Chevron și Monsanto. Directoratul American, noul nume al SUA este condus în echivalentul zilelor noastre de un triumvirat format din Elon Musk, Bill Gates și Jeff Bezos, și principalul export este piața liberă în sine, cu precădere prin comerț ilegal cu distribuitori privați din Khanatul Sovietic Eurasiatic. Vecinii sudici ai Directoratului American sunt statele latino-americane, actualmente toate aflate sub conducerea militară. Acestea exportă pe persoană fizică materia prima necesară pentru producția de piață liberă a DA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.