HomeJurnal din cel mai înalt turnFlorin Iaru crede că persoanele trans sunt niște poante

Florin Iaru crede că persoanele trans sunt niște poante

Unde vedeți transfobie, băi, minți întunecate? a întrebat poetul Florin Iaru pixelii din monitor, arătând cu mouse click-ul spre postarea sa transfobă de pe Facebook. Traumatizat de cancel culture, poetul se aștepta ca din moment în moment să apară o feministă să-l facă fascist și tot clickuia pe postare, ca și cum clickuit-ul continuu avea un efect antifeminist, sau îi conferea postării calitatea de adevăr imuabil.

Băi, dar ce tare e postarea! Auzi, transvaccinat, genial, pe bune, cică eu nu sunt vaccinat, ci mă identific astfel! Foarte tare! E satiră! Ce nu se înțelege?! Exact ca persoanele trans care zic că-s una, dar în pantaloni-s alta! De ce e asta transfob? Să-și ia alți pantaloni! E realitatea transfobă? Dacă zic că noaptea e noapte sunt nictofob?

Și oricum, eu nu râd de persoane trans, ci cu ele! N-am râs niciodată de o persoană trans fără să fie și ea de față! Am un prieten trans și când vreau să râd de el, îl invit la mine și râdem împreună. Râdem amândoi cu lacrimi! El râde de mine că-s ochelarist, eu râd de el că e persoană trans. Transfobi sunt ăia care n-au prieteni trans de care să râdă! Ia să scriu eu pe Facebook Persoanele trans sunt niște poante, oameni buni!, sau mai bine nu, mai bine E o poantă, oameni buni, adică postarea e o poantă, că iar o să mă înțeleagă în fund proștii, ca atunci când am scris că violul e ok în literatură. E ok ÎN LITERATURĂ, netoților! Asta voiam să spun! ÎN LITERATURĂ, că așa nu e ok, normal că nu e ok! Nu e deloc ok!

Eu râd de toată lumea, de toți prietenii mei, pentru că a râde e omenește! Dar voi, feministelor, în acest moment poetul Iaru clickuie mai apăsat, mai hotărât, mai fără cale de întoarcere, ca și cum ar vrea să facă pixelii să dispară de pe monitor, fiecare click pare să fie ultimul, dar voi, feministelor, nu știți să fiți oameni, pentru că nu știți să râdeți!

Haideți să vă spun care e definiția râsului. Definiția râsului e să se râdă, posacilor! Ți se râde sau nu ți se râde, și ți se râde, așa cum ți se scoală, dacă nu ți se scoală, culcă-te, amice, și lasă-i pe cei sculați să se scoale! Ca să nu se răscoale! Poezie! Rimă! Dați pilula râsului pe gât, panseluțelor, că prea o aveți culcată!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.