HomeD'ale lui FiastruMutu s-a întors din morți și acuma ia furat baluanele lu măsa

Mutu s-a întors din morți și acuma ia furat baluanele lu măsa

neam întors din bulgariea vineri. sâmbătă, așa, să zic, sau duminică dimi, măc la chioșc să iau lapte sau astea și stăteam afară la intrarea în magazin aicea p sabinelor p stradah, că nu intră decât câte unu să nu lom kovidd. eream eo, gogu, ăsta coco unu d vizavi, mă rog, stăteam, așteptam cumintsi cu măști. și se aude mare scandal, urlete, iese mutu, un vecin, d p stradă cu o geantah p umăr, mamă deci direct ne uitam totsi la el, așteptam să iasă și mașinile de politsie, gata, frt, îl iea, ce să mai, ăsta mutu, avea o fatsah mega transfiguratah, fugea, a traversat și s-a dus.

după aia, iese fracso, fugea după el și altsii de la iei din curte de acolo, de la nr 14, de la drogatsi, că ăsta mutu îi furase baluaneleh lu măsa, frt. măsa vinde baluaneh dalea cu leduri, fortsah baluaneleh, dalea transparente cu buton apeși p buton se aprinde ledurile, clipește, în fine, măsa le vinde jos în parc la izvor sau la cișmigiu, 20 d lei, 30 d lei, are locuri p aicea prin zonă.

și ăsta ia loat baluaneleh ca să le vândă, să se ducă la albă cu banii, că nu iea dat măsa bani de legale și ia loat alea din casă ca să le dea aicea la unii întro curte care vinde și albă. după aia a ieșit și măsa după iel, erea mai liniștită că aflase de la nuj cine că mutu se dusese cu baluaneleh în curte la una luminitsah.

o dată, când a venit gaborii la noi la puartah cu o faptah a lu unu d p aicea, mea povestit că mutu a murit o dată, frt. a sunat măsa la 112 că lu ăsta îi erea raw d la albă sau neagră sau ceo fi tras iel și a venit salvare, politsie, nuj ce, și când a ajuns, ăsta erea mort.

dăi, resusciteazăl, bam-bam, o dată, de două de cinci, de câte ori o fi fost, mutu nimic, mort. a resuscitat ăia cât a resuscitat, gata domne, mort, hai în mașină să facem actele, să alea. a ieșit ăștea doctorii din cameră cu politsiea, cu cn mai ierea, mutu era întro cameră, că ei are casă cu un singur nivel, și când a ieșit ăia din casă să se ducă la mașină ca să facă actele, SA TREZIT MUTU, FRT!

bam, sa trezit, sa ridicat, sa uitat p geam că nu știa c se întâmplă și a văzut mașina d politsieh și sa speriat că a crezut că a venit după iel săl iea pentru cva. și acuma ăsta că sa speriat, a sărit p geam și a fugit sa dus direct d nu la văzut nimeni și ăștia cu salvarea și politsiea când s-a întors în casah. NU MAI EREA MORTU! dăi, caută, domne o fi căzut, ce să mai că nu la mai găsit, a apărut iel mai încolo. și așa, în fine, nuj ceo fi făcut măsa cu baluaneleh, crecă i lea dat înapoi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populare