HomeJurnal din cel mai înalt turnNicolae Rob nu e homofob dar

Nicolae Rob nu e homofob dar

Au asediat HOMOSEXUALII lui Dominic Fritz străzile din Timișoara și nu mai am loc să culeg flori în port popular bănățan pentru soția mea! Nu sunt singurul timișorean în această situație din cauza jocurilor murdare ale primarului neomarxist Dominic Fritz. Precizez că n-am cu nimeni nimic, HOMOSEXUALII sunt semenii noștri, ai celorlalți, care nu sunt HOMOSEXUALI. Precizez că EU, Ing., Dr. Ş. I., DHc, Prof. Univ NICOLAE ROBU, NU SUNT HOMOSEXUAL, dar am prieteni HOMOSEXUALI, și când culeg flori pentru soția mea, în port popular bănățan, ei stau acasă. Dacă toți HOMOSEXUALII ar fi ca prietenii mei HOMOSEXUALI, aș putea culege flori pentru soția mea, în port popular bănățan! Așa, trebuie să mă împing în HOMOSEXUALI, să-mi frec coatele cu HOMOSEXUALII! EU NU SUNT HOMOSEXUAL ca să-mi frec coatele cu HOMOSEXUALII! Sau să mă împing în ei! Tot ce vreau e să culeg flori pentru soția mea, în port popular bănățan, și HOMOSEXUALII lui Dominic Fritz nu mă lasă!

Sursele mele îmi spun că și Dominic Fritz are prieteni HOMOSEXUALI și i-a trimis să facă Festivalul de HOMOSEXUALI în Timișoara, ca să nu pot culege flori în port popular bănățan pentru soția mea! Sincer vă spun, mă simt ca în ultimele zile ale orașului Pompeii, când a erupt vulcanul pentru că HOMOSEXUALII n-au vrut să stea acasă și nu i-au lăsat pe romani să culeagă flori pentru mame, soții sau iubite! Cum ar trebui să procedeze timișoreanul de rând care vrea să culeagă flori, în port popular bănățan, pentru mamă, soție sau iubită, de Festivalul HOMOSEXUALILOR, DOMNULE DOMINIC FRITZ?! Să facă un buchet de HOMOSEXUALI?! Ce credeți dumneavoastră că se va întâmpla dacă îi aduc soției mele un buchet de HOMOSEXUALI?! POFTIM, DRAGĂ, UN BUCHET DE HOMOSEXUALI!

Timișoara, trezește-te! E vorba de destinul a mii de mame, soții sau iubite, care nu-și vor primi florile de la fiii, soții sau iubiții lor, îmbrăcați în port popular bănățan, din cauza HOMOSEXUALILOR lui Dominic Fritz! Dacă toți HOMOSEXUALII ar sta acasă ca prietenii mei HOMOSEXUALI, care stau acasă și se uită la meciurile lui Poli Timișoara, le-am dat toată colecția de meciuri trasă pe casete VHS, ca să nu se plictisească stând acasă, frecându-și coatele unii de alții, sau ce fac HOMOSEXUALII când se plictisesc, nu știu, că nu-s HOMOSEXUAL, deci dacă toți HOMOSEXUALII ar fi ca HOMOSEXUALII mei, care stau acasă, nu umblă toată ziua haihui să facă Festivaluri de HOMOSEXUALI, am trăi într-o lume mai bună, în care mamele, soțiile și iubitele noastre ar avea mai multe flori! Hai Poli!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.