HomeJurnal din cel mai înalt turnPoetul Florin Iaru nu face propagandă comunistă tinerelor

Poetul Florin Iaru nu face propagandă comunistă tinerelor

De ce ar face poetul Florin Iaru propagandă comunistă tinerelor? Pentru că nu ar face așa ceva decât în mema de mai jos, care îmi aparține. Însă – atenție! – mema este falsă!

Am furat jumătate dintr-o postare a domnului Iaru și am lipit-o de o imagine din jocul Doki Doki Literature Club! (modul comunist, care poate fi găsit în subsolurile steam-ului). De ce am făcut asta? Pentru că m-am născut cu o condiție, și nu mă refer la condiția ca tati și mami să se iubească, ci la una patologică, debilitantă, în urma căreia stau toată ziua online și lipesc imagini aleatorii unele de altele ca să fac meme și să le postez pe Facebook. De data asta victima bolii mele necruțătoare a fost un poet. Mâine poate vei fi chiar tu sau cineva la care ții. Îmi cer scuze!

În urma calomnierii, domnul Iaru a reacționat prompt, și pe bună dreptate, negând că este propagandist comunist și dezvăluind lumii întregi ce fel de om sunt. Demn de menționat că, în comentariile la postarea dumnealui, mi-a mai atras atenția asupra faptului că mema mea nu e memă, ci COLAJ, lucru pentru care îi sunt recunoscător!


Din nou, îmi cer scuze! Biografii domnului Iaru să ia aminte că mema mea colajul meu nu reprezintă realitatea, care arată așa:

De aici putem vedea clar că poetul Florin Iaru nu face propagandă comunistă tinerelor. Pentru că poetul Florin Iaru este poet, iar singura propagandă pe care o fac poeții este cea a cuvintelor, cu ajutorul unei glande speciale care se numește propaglandă. Când poetul nu scrie poezie, propaglanda se întărește, devine erectă, iar poetului i se încețoșează văzul și trebuie să comenteze vestimentația femeilor pe Facebook. Nu are de ales, este condiția poetului! Când nu era Facebook, poetul oprea femei pe stradă să le spună cum să se îmbrace! Sau se căsătorea cu ele! Dacă analiza e exhaustivă, dacă la ea participă un suficient număr de bărbați, propaglanda se micșorează, iar poetul își redobândește vederea ageră și ne poate din nou delecta cu poezia sa de dragoste, viață și moarte. De-asemenea, feministele să stea acasă și să-și dezactiveze conturile de Facebook când poetul are propaglanda învârtoșată! Pentru că simplul fapt de-a fi în proximitatea feministelor va face propaglanda să capete proporții urieșești și să acopere cerul! Lăsați-ne cerul în pace, feministelor! ?

_______________________________________________________________________

Ți-a plăcut? Susține-ne pe patreon cu o donație anuală și primești reduceri la cărțile și produsele noastre trepanate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.