HomeJurnal din cel mai înalt turnPoetul Florin Iaru nu face propagandă comunistă tinerelor

Poetul Florin Iaru nu face propagandă comunistă tinerelor

De ce ar face poetul Florin Iaru propagandă comunistă tinerelor? Pentru că nu ar face așa ceva decât în mema de mai jos, care îmi aparține. Însă – atenție! – mema este falsă!

Am furat jumătate dintr-o postare a domnului Iaru și am lipit-o de o imagine din jocul Doki Doki Literature Club! (modul comunist, care poate fi găsit în subsolurile steam-ului). De ce am făcut asta? Pentru că m-am născut cu o condiție, și nu mă refer la condiția ca tati și mami să se iubească, ci la una patologică, debilitantă, în urma căreia stau toată ziua online și lipesc imagini aleatorii unele de altele ca să fac meme și să le postez pe Facebook. De data asta victima bolii mele necruțătoare a fost un poet. Mâine poate vei fi chiar tu sau cineva la care ții. Îmi cer scuze!

În urma calomnierii, domnul Iaru a reacționat prompt, și pe bună dreptate, negând că este propagandist comunist și dezvăluind lumii întregi ce fel de om sunt. Demn de menționat că, în comentariile la postarea dumnealui, mi-a mai atras atenția asupra faptului că mema mea nu e memă, ci COLAJ, lucru pentru care îi sunt recunoscător!


Din nou, îmi cer scuze! Biografii domnului Iaru să ia aminte că mema mea colajul meu nu reprezintă realitatea, care arată așa:

De aici putem vedea clar că poetul Florin Iaru nu face propagandă comunistă tinerelor. Pentru că poetul Florin Iaru este poet, iar singura propagandă pe care o fac poeții este cea a cuvintelor, cu ajutorul unei glande speciale care se numește propaglandă. Când poetul nu scrie poezie, propaglanda se întărește, devine erectă, iar poetului i se încețoșează văzul și trebuie să comenteze vestimentația femeilor pe Facebook. Nu are de ales, este condiția poetului! Când nu era Facebook, poetul oprea femei pe stradă să le spună cum să se îmbrace! Sau se căsătorea cu ele! Dacă analiza e exhaustivă, dacă la ea participă un suficient număr de bărbați, propaglanda se micșorează, iar poetul își redobândește vederea ageră și ne poate din nou delecta cu poezia sa de dragoste, viață și moarte. De-asemenea, feministele să stea acasă și să-și dezactiveze conturile de Facebook când poetul are propaglanda învârtoșată! Pentru că simplul fapt de-a fi în proximitatea feministelor va face propaglanda să capete proporții urieșești și să acopere cerul! Lăsați-ne cerul în pace, feministelor! 😠

_______________________________________________________________________

Ți-a plăcut? Susține-ne pe patreon cu o donație anuală și primești reduceri la cărțile și produsele noastre trepanate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.