HomeJurnal din cel mai înalt turnServerele de la Institutul de Boomerologie au explodat după ultima postare a...

Serverele de la Institutul de Boomerologie au explodat după ultima postare a lui Florin Iaru

Florin Iaru, unul dintre cei mai importanți poeți care o să-ți ceară poze cu tine de-acum 11 ani dacă ești scriitoare de 20 și ceva de ani, a provocat pagube imense Institutului de Boomerologie, pogorând ca Duhul Sfânt al Faptelor și al Logicii, din înaltul postării sale celei mai recente despre pericolele corectitudinii politice, direct în capetele oamenilor care-i comentau, ca să afirme că gender, stimată doamnă, e sex, ceea ce i-a făcut pe unii să râdă, pentru că, Florine, ești prost, de aia e nevoie de educație sexuală în școli.

Văzând că gender e sex, transfobii au început să se adune ca muștele la o postare de Florin Iaru, roind și zumzăind transfobie, cu superioritate și agresivitate, fiind îngăduiți și încurajați de tăcerea poetului, care mai degrabă ar bloca feminismul decât să atragă atenția persoanelor care-i comentează că nu e ok să faci misgendering sau deadnaming.

Această stare de lucruri producea zăcăminte uriașe de boomerită în atmosfera Pământului, suprasolicitând serverele care analizau fluctuațiile de energie boomerică din lume. Persoanele care se aflau în clădirea Institutului în momentul exploziei au intrat într-un fel de transă și au deschis Facebookul ca să distribuie citate din Ben Shapiro sau Jordan Peterson, perorând împotriva corectitudinii politice și a ideologiei de gen, în timp ce flăcările din jurul lor dansau amenințător.

Surse anonime din cadrul Institutului povestesc cu groază ziua când cei traumatizați de explozie și-au dat demisia. Toți erau convinși că se numesc Florin Iaru și purtau măști Florin Iaru. Refuzaseră orice consiliere psihologică, spunând că adevărata terapie e revoluția. Scriitoarele nu mai știau ce să facă cu atâtea comentarii de Florin Iaru la pozele lor de profil.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.