HomeJurnal din cel mai înalt turnServerele de la Institutul de Boomerologie au explodat după ultima postare a...

Serverele de la Institutul de Boomerologie au explodat după ultima postare a lui Florin Iaru

Florin Iaru, unul dintre cei mai importanți poeți care o să-ți ceară poze cu tine de-acum 11 ani dacă ești scriitoare de 20 și ceva de ani, a provocat pagube imense Institutului de Boomerologie, pogorând ca Duhul Sfânt al Faptelor și al Logicii, din înaltul postării sale celei mai recente despre pericolele corectitudinii politice, direct în capetele oamenilor care-i comentau, ca să afirme că gender, stimată doamnă, e sex, ceea ce i-a făcut pe unii să râdă, pentru că, Florine, ești prost, de aia e nevoie de educație sexuală în școli.

Văzând că gender e sex, transfobii au început să se adune ca muștele la o postare de Florin Iaru, roind și zumzăind transfobie, cu superioritate și agresivitate, fiind îngăduiți și încurajați de tăcerea poetului, care mai degrabă ar bloca feminismul decât să atragă atenția persoanelor care-i comentează că nu e ok să faci misgendering sau deadnaming.

Această stare de lucruri producea zăcăminte uriașe de boomerită în atmosfera Pământului, suprasolicitând serverele care analizau fluctuațiile de energie boomerică din lume. Persoanele care se aflau în clădirea Institutului în momentul exploziei au intrat într-un fel de transă și au deschis Facebookul ca să distribuie citate din Ben Shapiro sau Jordan Peterson, perorând împotriva corectitudinii politice și a ideologiei de gen, în timp ce flăcările din jurul lor dansau amenințător.

Surse anonime din cadrul Institutului povestesc cu groază ziua când cei traumatizați de explozie și-au dat demisia. Toți erau convinși că se numesc Florin Iaru și purtau măști Florin Iaru. Refuzaseră orice consiliere psihologică, spunând că adevărata terapie e revoluția. Scriitoarele nu mai știau ce să facă cu atâtea comentarii de Florin Iaru la pozele lor de profil.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.