Homeopinii blestemateȘi ce dacă sunt ecologist de tastatură?

Și ce dacă sunt ecologist de tastatură?

No description available.

Folosesc tastatura ca să programez un Raspberry Pi să înregistreze temperatura, umiditatea, nivelul de lumină și pHul pentru culturile hidroponice de soia de pe balcon. Tastez “cum pot să captez praful saharian” și “cum extrag micronutrienți din praf saharian” pe Google.

Calculez în Excel câte kile de compost am nevoie să încălzesc o garsonieră și de câte troteline electrice am nevoie ca să adun suficient cobalt pentru a hrăni bacteriile din care îmi iau vitamina B12. Am 27 de smartphones și le folosesc flashurile pe post de lămpi UVB cu care îmi ajut corpul să producă vitamina D.

O parte din apa din Dâmbovița o filtrez pentru băut, folosind polistirenul din anveloparea termică a blocului, iar cealaltă parte o păstrez pentru culturi de microalge din care îmi iau proteine și grăsimi. Am observat îndelung porumbeii, șobolanii și gândacii de bucătărie și am învățat din înțelepciunea lor. Mi-am învățat stomacul să digere igrasia. Mi-am plătit întreținerea. 

Când munții vor lua foc și izvoarele vor seca, iar gloanțele nu vă vor mai putea apăra de sălbăticia adevărată, veți șchiopăta înapoi spre orașe. Cu visele voastre despre mutat la țară sparte ca niște baloane de săpun de spinii uscați ai pădurilor antropocene, cu foamea șuierând prin intestinele arse de prea multă proteină animală, vă veți prosterna în fața ecologiștilor de tastatură și le veți cere mila. 

Iar ei se vor uita la voi de la etajul 3 din arcologiile rahoviene și vă vor șopti: “Arthur”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.