Luna aceasta vorbim despre meme și ficțiune trepanată și ce am putea face ca să le protejăm mai bine. Cu 8 lei pe lună ne poți ajuta să facem în continuare meme și să edităm cărți la valoare care aduc nuanță, intimidate, bunătate și care ne apropie unii de alții.

Sultana s-a abonat la ziarul nostru  Trepanatsii încă din 2019 pentru că poveștile noastre o ajută să înțeleagă mai bine țara în care trăiește.

“Am înțeles că-mi dau și reduceri la canutsa trepanată, la cărțile din viitor ale editurii Dezarticulat. Nu mai zic că urmează să pună în foileton din luna noiembrie MANUALUL TANCULUI FINANCIAR. Plus multe alte produse superbe la care voi avea acces moka. Toate astea pentru doar 8 lei pe lună. E cât o cafea frumoasă cu lapte de migdale. Gândește-te la cât bine poți face omenirii și automat ție contribuind la comunitatea Dezarticulat cu 8 lei.”

Împreună spunem povești faine, povești esențiale, povește de bine. De 8 ani, timp în care am învățat multe despre cum să fim oameni omenoși prin peste 5000 de meme. Oameni de bine.

Comunitatea noastră faină a tot crescut și vrem s-o creștem în continuare empatic.

Până pe 15 noiembrie vrem să ne dublăm comunitatea. Ne poți sprijini și tu cu un abonament digital lunar:

Vreau să donez

P.S: Credeai că asta e tot? Ei bine, nu! Vom publica în curând alături de partenerii noștri de la editura HECATE prima noastră carte, MANUALUL TANCULUI FINANCIAR.

Manualul Tancului este povestea unui băiat sigur pe masculinitatea lui care a crescut cu doi tați: tatăl biologic, un bugetar speriat de riscuri și îndoctrinat de stat și școala publică, și prietenul tatălui său, un bărbat care a învățat totul despre capitalism și a făcut avere în România anilor 90.

Abonează-te la ziarul nostru pe patreon și beneficiezi de reduceri substanțiale la varianta print a romanului și, BONUS, vei primi GRATIS varianta digitală a cărții în foileton. Ofertă limitată!