HomeJoculetseQUIZ: Ce fel de Tibi ești în funcție de codul CAEN?

QUIZ: Ce fel de Tibi ești în funcție de codul CAEN?

1. Primul lucru pe care îl faci când te trezești?

a. Nu mă trezesc, dorm cât vreau eu. Bine, mă trezesc la un moment dat, și duc niște acte la ANAF pentru firmulitsa mamei. Iau un flat white de pe drum, de la coffe shop-ul lu’ tata.

b. Bro, eu nu dorm. Lucrez mereu, alfel cum dracu să fac banii pentru al doilea apartament în complexul unde stă Delia?

c. Mă trezesc la ora 7. La ora 7:30 e gata micul dejun cu Ouă Benedict și sos olandez, preparat de iubita mea. De la ora 10:00 la ora 12:00 sunt la sală, iar la 13:00 pornesc streamul pe Twitch.

2.Cum procedezi când o mamă cu copil în brațe îți cere 5 lei?

a. Ia men, 50 lei. Mi-a dat tata 500 lei bani de buzunar. Cumpără-ți și tu niște țigări mai bune.

b. Eu pot sa lucrez, poți și tu. Ai două mâini, două picioare. Și eu am pornit de jos când am preluat afacerea de lactate a bunicului.

c. Minți că ai doar 2 lei. Îi dai 2 lei și îi spui că Alianța USR+ o va ajuta, dar să meargă la vot.

3. Care e ultimul lucru pe care îl faci înainte să te bagi la somn?

a. Nu știu, men, mă culc pe la ora 3-4. Bag un cui, mai scriu o piesă de trap la studioul pe care mi l-a facut cadou tata.

b. Mă culc la ora 12, după ce am lucrat 12 ore. Adorm ascultând un episod din podcastul preferat – Mind Architect.

c. Nu am oră fixă de băgat la somn. Câteodată închid streamul pe la 11 și mai dau o tură de centru pentru poze pe Instagram, iar câteodată critic capitalismul fără să critic capitalismul, până la ora 1.

Rezultate

Majoritatea a.Tibi cod CAEN 2620 (Fabricarea calculatoarelor și a echipamentelor periferice) – părinții au fost implicați în dosarul Microsoft și au pus pe numele tău multe proprietăți. Ai tatuaj cu “carpe diem”.

Majoritatea b.Tibi cod CAEN 1051 (Fabricarea produselor lactate și a brânzeturilor), cod CAEN 5510 (Hoteluri și alte facilități de cazare similare), cod CAEN 9200 (Activități de jocuri de noroc și pariuri) – ai mai multe businessuri legale, printre care o fabrică de lactate moștenită, un hotel construit de la 0, fără ajutorul nimănui, precum și un site de gambling online, care nu se adresează minorilor ușor de păcălit. Streamerii tăi preferați sunt xQc și Trainwrecks.

Majoritatea c. Tibi cod CAEN 9609 (Alte activități de servicii n.c.a.) – nu știi prea multe, așa ți-a zis contabila că e bine. Crezi că ai păreri super valide și înfipte în realitate. Nu accepți nicio critică și te pretinzi imparțial.

a., b., c. – ești Cipi. Mai fă testul o dată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.