HomeTiktok MondenCine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Capatos.

În tiktokuri, ToxicMary fie prezintă ce a mai învățat-o iubitul ei în română, scăpând și câte o înjurătură, ori, pur și simplu, îl ceartă surescitată. Iubitul o filmează și e profesorul de română care, la finalul fiecărui clip în care Mary termină cu o înjurătură, chicotește conspirativ la ce aude. Cei doi par să se distreze din plin și, alături de ei, mii de vizitatori care lasă comentarii de apreciere clipurilor lor.

Unul dintre cel mai vizionate este cel în care Andrei, partenerul în cauză, a uitat să îi cumpere o lămâie de care Toxic Mary avea mare nevoie, drept pentru care este foarte furioasă. Însă cu accentul italian foarte puternic, pronunță de repetate ori lamuie. Pe masa de lângă este uitat, complet din greșeală, un teanc de bancnote.

Însă nici dacă ar primi de la platforma tiktok 200 de lei pentru fiecare cuvânt urât folosit intenționat sau din greșeală, nu ar avea suficiente bancnote pentru a construi acel teanc.

Cuplul buclucaș, format dintr-o italiancă și un român, creează conținut pentru adulți pe diferite platforme pentru adulți, ea fiind în topul de 0,40% pe OnlyFans, având fani italieni, dar și români.  Numărul pozelor și al videoclipurilor este de ordinul sutelor cu mii de like-uri, unde un abonament începe de la 10 dolari pe lună.

Desigur, clipurile de pe tiktok sunt doar o strategie foarte înțeleaptă de a strânge mai mulți abonați români, fiindcă nimic nu e mai frumos decât o femeie care e și frumoasă ȘI amuzantă. În live-uri o urmăresc mii de persoane care o învață cuvinte în română, faza cu joi sau gluma cu 2022. Mai rămâne doar să strige „CULCAT!” și-i vor curge banii gârlă. A, stai, strigă deja.

Dacă vrei să fii la curent cu ce înjurături mai învață Toxic Mary în română, o poți urmări pe tiktok aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.