Homeinvestigatsii OcultisteLiciuchiciu SRL, a șasea firmă IT pe țară, e de fapt Arsenie...

Liciuchiciu SRL, a șasea firmă IT pe țară, e de fapt Arsenie Boca

Un studiu serios de piață al unei publicații economice serioase ne-a adus la cunoștință un fapt extraordinar de neserios: în top 10 firme IT din România după cifra de afaceri tronează pe locul 6 firma Liciuchiciu Web Design SRL, cu fantastica sumă de vreo 100 milioane de euro, lângă fantasticul număr de angajați 1 (unu) și profitul superb de 0 (zero).

Sursă: Economedia

Cei de la Economedia n-au aflat mare lucru despre firmă, decât că e în insolvență și, fiind oameni serioși, au tratat-o ca pe o anomalie și și-au văzut mai departe de cartografierea industriei IT locale. Din fericire pentru voi, noi suntem extrem de neserioși așa că ne-am pus la bătaie skillurile de doxxing rafinate în războaiele culturale online ca să aflăm cine e în spatele acestui colos de sticlă din softwareul mioritic.

N-avem abonament la siteurile de profil dar am reușit prin noroc chior să găsim un număr de telefon al administratorului firmei, pe lângă adresa de Oradea care ne duce într-un cartier de vilișoare care par proaspăt construite. Căutând mai departe după numărul acesta, Google ne indică locanța caffedelpadreboca, situată la aceeași adresă ca firma. La aceeași adresă apar și firmele IGATE NETWORKS SRL și SC VIA SPEED NETWORK SRL, o firmă de transport.

Să fie oare caffedelpadreboca o denumire italienească care se traduce în ceva, gen, cafeneaua părintelui Gură? Nu, din fericire pentru toți glumeții din țară, Caffe del Padre Boca este o (tentativă de) franciză de cafenele cu Arsenie Boca în logo.

Desigur, fiind vorba de o figură bisericească, apare și filantropia în imagine. Nu se explică ce fel de filantropie mai exact, dar știm cu toții că bisericoșii sunt super implicați în filantropie. Pe siteul francizei regăsim același număr de telefon, asociat de data asta unui nume: Diana Talpoș. Cine este Diana Talpoș? Nimeni alta decât soția lui Alexandru Talpoș, fost Andor, tipul care a pus copyright pe faimosul călugăr și a încercat să profite de pe urma cultului său.

Pentru că el personal a fost implicat în mai multe probleme penale, inclusiv de natură internațională, a transferat mărcile și drepturile pe firma soției, care conform unui comunicat de presă dat de ea, a declarat la ANAF o cifră de afaceri de un miliard de lei ca să arate cam câți bani a făcut BOR din vânzarea de merch Boca.

Iată, deci, misterul Liciuchiciu Web Design SRL și a cifrei sale de afaceri colosale. Este cel mai probabil doar halucinația febrilă a unor scammeri de profesie care s-au gândit să se ia la trântă cu BOR și alți tarabagii de pe piața cartonașelor cu sfințimoni.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.