Homeinvestigatsii OcultisteCel mai mare vampir românesc, împușcat cu arbaleta de austriacul Van Helsing

Cel mai mare vampir românesc, împușcat cu arbaleta de austriacul Van Helsing

După scandalul legat de împușcarea ursului Arthur, cunoscut drept cel mai mare exemplar din România, o nouă controversă vânătorească a apărut pe meleagurile noastre. Asociația Mascarada, un ONG care se ocupă cu conservarea și bunăstarea creaturilor nopții, a publicat un comunicat de presă în care anunță că cel mai mare vampir românesc, Baronul Ludovic Stanislau, a fost braconat de către Van Helsing, un cetățean austriac.

Austriacul a declarat că totul a fost făcut legal, el fiind chiar chemat special de către Biserica Ortodoxă Română să rezolve problema. ONGul îl acuză că, deși avea aprobare să recolteze un vampir, aceasta fusese acordată pentru o femelă foarte mare de la Castelul Dimitrescu din Transilvania, în niciun caz pentru Baron, și că Van Helsing a vrut doar să primească mai multe puncte de experiență.

Incidentul a împărțit deja internetul în două, de o parte fiind iubitorii de vampiri și vârcolaci, de cealaltă persoanele care consideră că avem oricum prea mulți Copii ai Satanei în țară. România este, conform celor mai recente statistici, țara cu cei mai mulți vampiri din Europa și cu cimitire din ce în ce mai mici, sufocate de proiectele imobiliare care răsar la marginile lor.

“Sunt mulți, trebuie ținuți sub control. Pe vremea lui Ceaușescu vampirii nici nu ieșeau din coșciugele din cimitire ca acum, le lăsau groparii pungi de sânge. Numai Ceaușescu avea voie sa vâneze, gonacii îi făceau culoar cu lămpi UV, că demolase fabricile de apă sfințită, până îi aduceau pe vampiri în bătaia arbaletei lui.”, a declarat un membru al unei asociații vânătorești de monștri care a dorit să rămână anonim. 

“Vampirii sunt persoane non-umane, e o chestiune simplă de etică, iar eu personal am militat toată cariera mea politică pentru acordarea acestor drepturi nu doar delfinilor, ci și crabilor și vampirilor.”, a scris și fostul deputat Remus Cernea într-o postare de susținere a demersurilor Asociației Mascarada. Postarea a fost însoțită de un selfie în care pielea acestuia are o nuanță pronunțat roșie, cu un aspect chitinos. 

Nosferatu a declarat doar că “nu se știe dacă era cel mai mare vampir”.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.