HomeShtiri BlestematePE SURSE: Serialul RUXX șters de pe HBO pentru corupție?

PE SURSE: Serialul RUXX șters de pe HBO pentru corupție?

Dacă trăiți sub o piatră în bulicică sau dacă trăiți în afara bulicicii -o decizie foarte sănătoasă pentru care vă felicităm-, probabil n-ați auzit de ultima dramă de salon care a zguduit din temelii masele populare ale internetului liberal occidentalizat puternic: toate serialele românești pe care nu le vom uitat niciodată realizate de HBO Europa vor fi șterse de pe aplicațiile de streaming.

Vorbim aici și de bangere kino și continuări ale unor serii precum Umbre sezon 3, Hackerville, Tuff Money sau One True Singer. Cap de listă este, bineînțeles, serialul Ruxx, o capodoperă a ficțiunii corporatiste despre o Ligia din memele Dezarticulat preluată neironic și universul ei de tip safari urban pro-occidental și pro-nato clonat din cataloagele IKEA cu fundal de curcubeu.

Anunțul dispariției a fost făcut de scenarista serialului, Vera Ion, iar cei 10 fani înfocați ai seriei nu au stat prea mult pe gânduri și semnat deja (ce altceva decât) o petiție prin care îi cer noii conduceri HBO să nu le șteargă munca cu M mare și semnul mirării.

Ce e în spatele schimbării?

Oficial se pare că o nouă echipă de conducere venită de la Discovery ar fi decis această mutare crudă pentru universul ficțional de carton al seriilor românești nici prea hot cât să intre în circuite internaționale, dar nici suficient de cool ca să prinda serios la mainstreamul românesc dominat de traduceri mai adaptate realității locale precum Las Fierbinți sau Trăzniți în NATO.

Dincolo de drame și nedreptăți, ne-a parvenit pe surse un motiv mult mai realist și, poate, mai credibil: un audit după fuziunea cu board-ul de la Discovery a descoperit niște țepe și deversări de fonduri ale unei productorițe de la HBO Europe și, ca pedeapsă și ca lecție pentru că s-a mers pe pierdere și toleranță din aia de corporație vestică cu aceste producții de oameni frumoși, s-a șters tot trecutul cinematografic local și, mai mult, s-a lovit unde doare mai tare, adică în mica industrie din jurul HBO România. Așadar, s-a închis robinetul cu bani pe termen nedeterminat pentru toți implicați în turnat de seriale „ca afară”. Ferească dumnezeu!

Luați cu sare, căci de aceea scrie pe surse, așa se zvonește în gura târgului. Dacă ne-au mințit sau au exagerat sursele noastre, mințim sau exagerăm și noi, evident. În orice caz, semnați petiția de mai sus, pentru că vrem ca acest blog bazat pe serialele HBO să continue să publice articole.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.