HomeShtiri BlestemateToate reacțiile primite după ce am găsit un pix într-un gel de...

Toate reacțiile primite după ce am găsit un pix într-un gel de duș de la Gerovital

Ok prieteni, deci nu pot să mint, uneori uit să-mi cumpăr gel de duș și, ca oricare om normal de pe planeta asta, când nu mai curge nenorocirea, desfac capacul și tasez acolo, vorba mahărului din Marfa și banii, poate o ieși ceva. Și uite că a ieșit ultima oară ceva dintr-un gel de duș Gerovital ce n-am putut duce, puteți vedea:

Asta am gasit intr-un gel de dus gerovital, ma jur.

Mie mi-a dat cu virgulă, așa că am încercat să smulg reacții de pe internet și din viața reală la faptul că am găsit acest obiect misterios într-un recipient de gel de duș 3 în 1 fresh de la Gerovital.

Fostul coleg de școală plecat la studii înalte în SUA care o arde pe subredituri dubioase:

“Desfă-l. poate înăuntru e o hârtiuță cu un mesaj de ajutor de la un muncitor chinez.”

Fostul coleg de școală plecat la munca de jos în Franța care o arde pe partea cea mai wholesome a facebookului:

“O scrisoare de la vreun prizonier de pe linia de producție? Încearcă să citești de la dreapta la stânga.”

Fostul coleg de școală care o arde “pe capitală” și nu știe nimeni exact cu ce se ocupă, dar el se jură că nu e adevărat nimic din ceea ce sa vorbește despre el:

“Bitcoin.”

Fosta colegă de muncă care chiar e ok în general:

“Omg! 😮 ce scrie? Poate era premiu.”

Fostul băiat mai mare din cartier din orașul tău natal pe care îl idolizai când erai copil în anii 90, dar acum nu știi ce să zici despre el:

“Astea sunt șuste. Eu în ’95 am găsit o sârmă de cupru într-un biscuite și prafuri pentru mama soacră într-un graham fără sare știi ce zic? ;).”

Fostul coleg de școală care a făcut ASE-ul, lucrează contabil la corporație, dar a citit Keynes și Hayek și îți explică de fiecare dată când te vede că habar nu ai economie:

“Bah și chiar când mă gândeam că în sfârșit și noi românii începem cu Branduri locale să cucerim piețele …. vii tu și-mi distrugi visurile.”

Mă-ta:

“N-ar pune și ei ceva folositor în gel. S-a ales praful de țara asta.”

Tac-to:

“Pai și e folosit?”

Rudă aleatoare mai în etate care încă îl plânge pe Ceaușescu:

“Păi eu pe vremea lui Nea Nicu, să-i fie țărâna ușoară, să fac așa ceva, mă? Păi îmi tăiam singur mâna aia mă, singur mi-o tăiam mă! Păi așa era mă educați? Patrioți! Auzi … sanchi …”gel de duă” … Cică e românesc. Dar pixul e romanesc mă? Că sigur nu e!  Nu mai facem dracului de nici unele în țara asta cu hoții aștia. E de import!”

Tovarășul ăla despre care nu știi niciodată dacă e luat sau nu:

“Fix pix.”

Fi-tu de 2 luni care urlă de la colici în timp ce tu stai să te gândești la prostia aia de pix:

“Uaaaa! Uaaa! Uaaa!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.