HomeShtiri BlestemateDacii în spatele încălzirii globale? Figura lui Decebal pe un ghețar din...

Dacii în spatele încălzirii globale? Figura lui Decebal pe un ghețar din Antarctica

Iată că încălzirea globală vine și cu vești bune.

Cercetătorii erevanezi de la Stația de Cercetare Mapish din Antarctica au postat recent pe rețelele de socializare ale radioamatorilor din lumea întreagă o poză cu un ghețar de mărimea Olteniei care s-a desprins de calota glaciară.

După ce am analizat imaginile parvenite prin intermediul unui radioamator pensionar din Galați, am descoperit o “sculptură a naturii” care seamănă cu Decebal, liderul poporului dac din filmele lui Sergiu Nicolaescu.

1 COMMENT

  1. Păi ăsta-i ”Sfinxul ghețarilor”. Aha, deci capitalistul veros Jules Verne ne-a furat istoria strămoșească, la fel cum au făcut și ăia din filmele cu ”Frăția Inelelor”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.