HomeShtiri BlestemateNicușor Dan va vinde votanților săi borcane cu apa caldă în care...

Nicușor Dan va vinde votanților săi borcane cu apa caldă în care se spală

Primarul Bucureștiului a găsit o soluție ingenioasă la criza de apă caldă cu care se confruntă Capitala chiar și după ce Binele a învins la alegerile locale. El a decis să vândă la borcan apa caldă în care se scaldă.

Inspirat de decizia primarului, un reprezentant PNL anunță că o să vândă și apă din locul unde a făcut Florin Câțu baie în Vama Veche. Ba mai mult, guvrnul a decis să nu mai dea tichete de vacanță, ci un borcan de nisip cald din Costinești, pe care îl pui în duș și stai cu picioarele pe el să îți fie mai cald. Pentru cei ce nu își permit concedii, se vor vinde costume de baie deja verzi de alge și pline de nisip

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.