Homeamintiri falseNouă gafă a ministrului finanțelor. Dan Vîlceanu nu a știut care este...

Nouă gafă a ministrului finanțelor. Dan Vîlceanu nu a știut care este moneda națională

Dan Vîlceanu nu se mai oprește din gafe! După ce a contrazis datele oficiale ale INS în prima zi de mandat și după ce a fost prins că nu știe care e salariul minim, astăzi noul ministru de finanțe a arătat că nu știe nici măcar ce monedă se folosește în România.

Întreg dialogul halucinant reprodus mai jos:

Reporter: Domnule Vîlceanu, cred că sunteți dornic să arătați că sunteți pregătit pentru funcția cu care ați fost atât de recent învestit, dar ați pornit-o cu stângul. Să ștergem cu buretele și s-o luăm de la capăt, cu fundamentele finanțelor românești. Care este moneda națională a României?

Dan Vîlceanu: Asta e foarte simplu. Înainte de a vă răspunde aș vrea să vă mulțumesc pentru ocazia de a clarifica faptul că sunt de fapt cel mai puternic finanțist din România la ora actuală, și știu bine cu finanțele, cu financiarul, cum se duce banul în investiții, inflația, PIBul, PNDRul, CASSul, PMBul, ICCMERul, ERPSul și toate celelalte acronime pe care orice bun ministru al finanțelor trebuie să le știe. Păi eu am uitat mai multe decât au ținut minte unii cu memoria foarte bună, sau proastă, nu mai știu. În fine, moneda națională a României sunt dopurile de sticlă.

R: Dopurile de sticlă?

D.V.: Desigur, când ieși la alimentară să-ți iei o NukaCola sau o iguană pe băț plătești prețul afișat în capace, și după aia îți iei armele și pornești înapoi în deșertul radioactiv, sperând să nu dai accidental peste vreunul din legionarii lui Caesar, în mod special nu Vulpes Inculta ăla, care numai prăpăd a făcut acolo la el la Focșani unde e baron local.

R: Sunteți sigur de răspunsul dvs.?

D.V.: Da măi omule, nu mai insista atâta că n-are cum să fie nimic altceva decât dopuri de sticlă, vorba aia, eu sunt finanțist bătrân, știu cu capacele, cu astea, cu Radaway și toate cele ce se găsesc prin pustietatea postnucleară. De aia m-a și ales Dl. House să fiu ministrul lui al finanțelor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.