Homeamintiri falseNouă gafă a ministrului finanțelor. Dan Vîlceanu nu a știut care este...

Nouă gafă a ministrului finanțelor. Dan Vîlceanu nu a știut care este moneda națională

Dan Vîlceanu nu se mai oprește din gafe! După ce a contrazis datele oficiale ale INS în prima zi de mandat și după ce a fost prins că nu știe care e salariul minim, astăzi noul ministru de finanțe a arătat că nu știe nici măcar ce monedă se folosește în România.

Întreg dialogul halucinant reprodus mai jos:

Reporter: Domnule Vîlceanu, cred că sunteți dornic să arătați că sunteți pregătit pentru funcția cu care ați fost atât de recent învestit, dar ați pornit-o cu stângul. Să ștergem cu buretele și s-o luăm de la capăt, cu fundamentele finanțelor românești. Care este moneda națională a României?

Dan Vîlceanu: Asta e foarte simplu. Înainte de a vă răspunde aș vrea să vă mulțumesc pentru ocazia de a clarifica faptul că sunt de fapt cel mai puternic finanțist din România la ora actuală, și știu bine cu finanțele, cu financiarul, cum se duce banul în investiții, inflația, PIBul, PNDRul, CASSul, PMBul, ICCMERul, ERPSul și toate celelalte acronime pe care orice bun ministru al finanțelor trebuie să le știe. Păi eu am uitat mai multe decât au ținut minte unii cu memoria foarte bună, sau proastă, nu mai știu. În fine, moneda națională a României sunt dopurile de sticlă.

R: Dopurile de sticlă?

D.V.: Desigur, când ieși la alimentară să-ți iei o NukaCola sau o iguană pe băț plătești prețul afișat în capace, și după aia îți iei armele și pornești înapoi în deșertul radioactiv, sperând să nu dai accidental peste vreunul din legionarii lui Caesar, în mod special nu Vulpes Inculta ăla, care numai prăpăd a făcut acolo la el la Focșani unde e baron local.

R: Sunteți sigur de răspunsul dvs.?

D.V.: Da măi omule, nu mai insista atâta că n-are cum să fie nimic altceva decât dopuri de sticlă, vorba aia, eu sunt finanțist bătrân, știu cu capacele, cu astea, cu Radaway și toate cele ce se găsesc prin pustietatea postnucleară. De aia m-a și ales Dl. House să fiu ministrul lui al finanțelor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.