Homeamintiri falseS-a deschis prima sală de eToro și cripto-păcănele în România

S-a deschis prima sală de eToro și cripto-păcănele în România

Întreaga lume e cuprinsă de febra investițiilor, mai nou accesibile oricărui cetățean care posedă un calculator sau smartphone conectat la internet, ceva bani de cheltuială și dorința de a se îmbogăți din mișcările capitalului în eterul economiei globale. Mulțumită platformelor virtuale, oricine își poate lua acum un high legal urmărind cum urcă și coboară liniuțele pe ecran, odată cu banii lor. 

Totuși, unii investitori simt nevoia de ceva mai tangibil decât reprezentarea grafică digitală a creșterii derivatei a doua a valorii unei comenzi de a vinde opțiunea de a plăti o datorie bancară atunci când derivata întâi se comportă ca o funcție Bessel timp de 5 minute. Patronul unui lanț de cazinouri și case de pariuri a sesizat această nevoie a pieței și a capitalizat-o, deschizând astfel prima sală de eToro și cripto-păcănele din țară, un loc unde oricine poate să investească folosind îndrăgitele aparate cu interfața fructată, familiară și îmbietoare. 

“Aveam un spațiu între două farmacii care stătea degeaba după ce a eșuat afacerea de kimchi artizanal de leurdă, așa că m-am gândit să merg tot pe ceva clasic, dar nou. Cel mai dificil a fost să dau de fostul meu coleg de la Poli care se pricepe la electronică ca să facă aparatele, a trebuit să-l momesc cu un calculator vechi pe care l-am găsit în cufărul lui taică-miu la țară, sub o uniformă pe care scrie ceva în rusă.”, spune proprietarul locației.

Primii clienți n-au întârziat să apară, sala umplându-se repede de oameni trăind clipe de extaz și agonie în succesiune rapidă. 

“Pupa-ți-aș Tesla ta Doamneeeee!”, a fost auzit exclamând unul din investitori.

_______________________________________________________________________

Ți-a plăcut? Susține-ne pe patreon cu o donație anuală și primești cadou în format e-book Manualul Tancului, bestseller-ul nostru despre educație financiară postironică

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.