Homeamintiri falseS-a deschis prima sală de eToro și cripto-păcănele în România

S-a deschis prima sală de eToro și cripto-păcănele în România

Întreaga lume e cuprinsă de febra investițiilor, mai nou accesibile oricărui cetățean care posedă un calculator sau smartphone conectat la internet, ceva bani de cheltuială și dorința de a se îmbogăți din mișcările capitalului în eterul economiei globale. Mulțumită platformelor virtuale, oricine își poate lua acum un high legal urmărind cum urcă și coboară liniuțele pe ecran, odată cu banii lor. 

Totuși, unii investitori simt nevoia de ceva mai tangibil decât reprezentarea grafică digitală a creșterii derivatei a doua a valorii unei comenzi de a vinde opțiunea de a plăti o datorie bancară atunci când derivata întâi se comportă ca o funcție Bessel timp de 5 minute. Patronul unui lanț de cazinouri și case de pariuri a sesizat această nevoie a pieței și a capitalizat-o, deschizând astfel prima sală de eToro și cripto-păcănele din țară, un loc unde oricine poate să investească folosind îndrăgitele aparate cu interfața fructată, familiară și îmbietoare. 

“Aveam un spațiu între două farmacii care stătea degeaba după ce a eșuat afacerea de kimchi artizanal de leurdă, așa că m-am gândit să merg tot pe ceva clasic, dar nou. Cel mai dificil a fost să dau de fostul meu coleg de la Poli care se pricepe la electronică ca să facă aparatele, a trebuit să-l momesc cu un calculator vechi pe care l-am găsit în cufărul lui taică-miu la țară, sub o uniformă pe care scrie ceva în rusă.”, spune proprietarul locației.

Primii clienți n-au întârziat să apară, sala umplându-se repede de oameni trăind clipe de extaz și agonie în succesiune rapidă. 

“Pupa-ți-aș Tesla ta Doamneeeee!”, a fost auzit exclamând unul din investitori.

_______________________________________________________________________

Ți-a plăcut? Susține-ne pe patreon cu o donație anuală și primești cadou în format e-book Manualul Tancului, bestseller-ul nostru despre educație financiară postironică

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.