Homeamintiri falseGeorge Simion: "E foarte bine că USR PLUS se aliază cu AUR...

George Simion: “E foarte bine că USR PLUS se aliază cu AUR împotriva PNL”

Salut, sunt George Simion. Ca și tine, la alegerile parlamentare cele mai recente am votat USR PLUS cu speranța că vom reuși să schimbăm ceva în țara asta. Spre deosebire de tine, eu mi-am și format un partid politic cu care am intrat în parlament tot atunci, vorbind despre identitatea noastră românească, fibra noastră creștină, sufletul nostru heterosexual ș.a.m.d.

Faptul că USR PLUS se aliază cu AUR împotriva PNLului lui Cîțu este un lucru foarte bun. De fapt e perfect normal pentru un partid progresist de a se alia cu colegii mei de la AUR, care și ei își doresc să progresăm către un stat ortodox, heterosexual și omogen din puncte de vedere pe care nu îmi dă voie internetul neomarxist să le enumăr aici.

În primul rând este vorba despre o alianță punctuală pentru demiterea guvernului Cîțu, nu despre o alianță permanentă, pentru că de fapt USR PLUS are multe alte variante de a-și continua existența parlamentară complet independent de celelalte partide dacă divorțeaă de PNL. În al doilea rând, noi nu avem primari, iar asta înseamnă din motive pe care eu nu le înțeleg foarte bine, dar pe care le-am văzut elaborate pe rețelele de socializare că nu câștigăm nimic din această mișcare.

În al treilea rând, prin faptul că face acest pas pe care nimeni nu l-ar fi crezut posibil alaltăieri, considerând că principiile și valorile AUR sunt complet incompatibile cu cele ale USR PLUS, conducerea USR PLUS dă dovadă că are sânge-n instalație și sub nicio formă nu înseamnă sinuciderea politică a partidului pe care îl conduce. Pe scurt, este foarte bine și normal ca USR PLUS și AUR să colaboreze!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.