Homeamintiri falseUn fost membru Demos e acum în filiala AUR Buzău

Un fost membru Demos e acum în filiala AUR Buzău

Front Page - Demos Effect

Pentru multă lume de bonton, marea surpriză a alegerilor din 6 decembrie a fost că fascismul alunecă ușor în Parlament, oricât de mult realpolitik ar înghiți tinerii frumoși și liberi ofensați de memutsele cu Tibi și Ligia. Ia cu niște socată, tinere influenker care ai votat cu singurul Om Bun și te-ai spălat pe mâini după aia că ai făcut tot ce ai putut pentru țară, înainte să deschizi siteul de chirii din Berlin: oricâte memutse cu cafelutse faci tu, românele tot după căpitani și mareșali suspină și se uită cu scârbă la teneșii tăi bleu-oranj, mai ales când îi chiorăie mațele de frig. 

Ei bine, pentru stângulitsa trepanată, marea surpriză a fost alta. Frunzărind listele de nume de pe siteul celui mai nou partid parlamentar, am dat peste un oarecare Bonea, persoană de contact al filialei AUR Buzău. Florin, nu George. Cunoscut în oraș mai mult ca IT-ist și patron al restaurantului Romantic unde se țin seri de karaoke, Florin Bonea este fiul unui fost contrabandist de mixtapeuri de magnetofon și casete VHS, parte din rețeaua faimosului Teodor Zamfir, personajul principal al documentarului de meta-propagandă Chuck Norris vs. communism

Când nu căra sacoșele de casete de la București care au produs aproape un milion de dolari pentru familie, milion care s-a evaporat în atmosfera volatilă post-’89 pentru că taică-su nu era tanc financiar, tânărul Bonea era muzician, ba chiar roacăr. Unul suficient de bun încât după ani de zile de capitalism a zis să-și încerce norocul și la X-Factor. Din păcate nu a ajuns prea departe, din moment ce nu găsim nimic pe YouTube cu el, însă am găsit înregistrări mai multe din tinerețea lui din anii ‘80, când cânta în niște trupe de rocc.

Una dintre acele trupe? Demos. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.