Homeamintiri falseUn fost membru Demos e acum în filiala AUR Buzău

Un fost membru Demos e acum în filiala AUR Buzău

Front Page - Demos Effect

Pentru multă lume de bonton, marea surpriză a alegerilor din 6 decembrie a fost că fascismul alunecă ușor în Parlament, oricât de mult realpolitik ar înghiți tinerii frumoși și liberi ofensați de memutsele cu Tibi și Ligia. Ia cu niște socată, tinere influenker care ai votat cu singurul Om Bun și te-ai spălat pe mâini după aia că ai făcut tot ce ai putut pentru țară, înainte să deschizi siteul de chirii din Berlin: oricâte memutse cu cafelutse faci tu, românele tot după căpitani și mareșali suspină și se uită cu scârbă la teneșii tăi bleu-oranj, mai ales când îi chiorăie mațele de frig. 

Ei bine, pentru stângulitsa trepanată, marea surpriză a fost alta. Frunzărind listele de nume de pe siteul celui mai nou partid parlamentar, am dat peste un oarecare Bonea, persoană de contact al filialei AUR Buzău. Florin, nu George. Cunoscut în oraș mai mult ca IT-ist și patron al restaurantului Romantic unde se țin seri de karaoke, Florin Bonea este fiul unui fost contrabandist de mixtapeuri de magnetofon și casete VHS, parte din rețeaua faimosului Teodor Zamfir, personajul principal al documentarului de meta-propagandă Chuck Norris vs. communism

Când nu căra sacoșele de casete de la București care au produs aproape un milion de dolari pentru familie, milion care s-a evaporat în atmosfera volatilă post-’89 pentru că taică-su nu era tanc financiar, tânărul Bonea era muzician, ba chiar roacăr. Unul suficient de bun încât după ani de zile de capitalism a zis să-și încerce norocul și la X-Factor. Din păcate nu a ajuns prea departe, din moment ce nu găsim nimic pe YouTube cu el, însă am găsit înregistrări mai multe din tinerețea lui din anii ‘80, când cânta în niște trupe de rocc.

Una dintre acele trupe? Demos. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.