HomeShtiri BlestemateModul ideal de a vedea Babardeală cu Bucluc este pe un Game...

Modul ideal de a vedea Babardeală cu Bucluc este pe un Game Boy Advance

Dacă ai trăit într-o peșteră a irelevanței de bulicică până acum, Babardeală cu bucluc sau Porno Balamuc este noul film al regizorului Radu Jude, cel mai bun film din univers care deja a câștigat Ursul de Aur la Berlinală- cel mai important festival de film din lume. Așa cum spune și cântecul lui Costel Biju, de nu era pandemia ne duceam toți să ne masturbăm intelectual cu frenetism pe horneală kino la acest film pe care nu-l vom uita niciodată.

Cum e pandemie, cam greuț să-l prindem pe undeva în cinematografe și oricum suntem în 2021 și am trecut de nevoia acestul mediu învechit de a savura imagini colorate care vorbesc și cântă.

De Netflix nici nu încape vorba,  așa că cel mai bun mediu pentru a înțelege cu adevărat această această bijuterie cinematografică este Game Boy Advance.

1 COMMENT

  1. Men am găsit mai multă complexitate creatoare și inspirație literară pe prospectul de la oscillococcinum. Va pwp:3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.