HomeShtiri BlestemateModul ideal de a vedea Babardeală cu Bucluc este pe un Game...

Modul ideal de a vedea Babardeală cu Bucluc este pe un Game Boy Advance

Dacă ai trăit într-o peșteră a irelevanței de bulicică până acum, Babardeală cu bucluc sau Porno Balamuc este noul film al regizorului Radu Jude, cel mai bun film din univers care deja a câștigat Ursul de Aur la Berlinală- cel mai important festival de film din lume. Așa cum spune și cântecul lui Costel Biju, de nu era pandemia ne duceam toți să ne masturbăm intelectual cu frenetism pe horneală kino la acest film pe care nu-l vom uita niciodată.

Cum e pandemie, cam greuț să-l prindem pe undeva în cinematografe și oricum suntem în 2021 și am trecut de nevoia acestul mediu învechit de a savura imagini colorate care vorbesc și cântă.

De Netflix nici nu încape vorba,  așa că cel mai bun mediu pentru a înțelege cu adevărat această această bijuterie cinematografică este Game Boy Advance.

1 COMMENT

  1. Men am găsit mai multă complexitate creatoare și inspirație literară pe prospectul de la oscillococcinum. Va pwp:3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.