HomeShtiri BlestemateRevoluție în street foodul bucureștean: se lansează criptomoneda covridogecoin

Revoluție în street foodul bucureștean: se lansează criptomoneda covridogecoin

Inspirat deopotrivă de succesul lanțurilor de covrigării bucureștene dar și de explozia criptomonedei inspirate din memele cu doge, un tânăr care lucrează la o corporație mare din Pipera și-a dat demisia și, cu ajutorul unui împrumut de la BT Mic, a creat covridogecoinul.

Moneda virtuală poate fi tranzacționată pe piețele on-line precum coinbase și poate fi achiziționată direct de către utilizatorii mai puțini versați de la bancomatele crypto deschise recent de cântărețul Fizz în mallurile din toată România.

Așa cum era de așteptat, prețul unui combo covridog cu sana va fi fixat la valoarea unui covridogecoin.

Întrebat de prețul unui covridog, Florin Câțu a declarat că nu știe prețul unui covridogecoin dar el merge la Petru să vadă cum merge economia, nu să cumpere ceva. Ministrul finanțelor, Dan Vîlceanu, a declarat că nu știe ce salariu minim are un covridogecoin, dar se va interesa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.