HomeShtiri BlestemateRevoluție în street foodul bucureștean: se lansează criptomoneda covridogecoin

Revoluție în street foodul bucureștean: se lansează criptomoneda covridogecoin

Inspirat deopotrivă de succesul lanțurilor de covrigării bucureștene dar și de explozia criptomonedei inspirate din memele cu doge, un tânăr care lucrează la o corporație mare din Pipera și-a dat demisia și, cu ajutorul unui împrumut de la BT Mic, a creat covridogecoinul.

Moneda virtuală poate fi tranzacționată pe piețele on-line precum coinbase și poate fi achiziționată direct de către utilizatorii mai puțini versați de la bancomatele crypto deschise recent de cântărețul Fizz în mallurile din toată România.

Așa cum era de așteptat, prețul unui combo covridog cu sana va fi fixat la valoarea unui covridogecoin.

Întrebat de prețul unui covridog, Florin Câțu a declarat că nu știe prețul unui covridogecoin dar el merge la Petru să vadă cum merge economia, nu să cumpere ceva. Ministrul finanțelor, Dan Vîlceanu, a declarat că nu știe ce salariu minim are un covridogecoin, dar se va interesa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.