HomeShtiri BlestemateUn personaj din Caragiale, observând canicula, se abține să nu spună “Căldură...

Un personaj din Caragiale, observând canicula, se abține să nu spună “Căldură mare, monșer”

Greu de crezut, dar într-un efort de disciplină supraomenesc, un rezident al unei schițe de marele nostru autor conservator I.L Caragiale a reușit să meargă pe strada Pacienței în birje sub arșita soarelui, la numărul 11 bis, către orele trei după-amiază, fără să își înceapă discuția cu celălalt personaj folosind replica “Căldură mare monșer!”.

Dar cum mai exact a făcut-o?

“De fiecare dată când merg pe Strada Pacienței, la numărul 11 bis și sunt 33 de grade la umbră, pur și simplu îmi vine să urlu că e căldură mare mare monșer”, spune Personajul. “

Ultima oară când cineva a citit schițe de I.L Caragiale, acum câțiva ani, așa de însetat eram că am zis căldură mare monșer de patru ori la rând. Serios, am mers atât de departe că i-am zis asta soneriei pe care trebuia să apăs. Psihologul meu mi-a recomandat să mă răcoresc de căldură mare monșer atunci când nimeni nu citește. Așadar, de dimineața și până seara, stau pe ultimele pagini și repet aceeași frază și uite așa atunci când trebuie să îmi joc rolul, în loc de căldură mare monșer încep dialogul cu <<<Domnu-i acasă?>>>”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.