HomeShtiri BlestemateAgenții SRI se luptă pe șansa de a lucra sub acoperire ca...

Agenții SRI se luptă pe șansa de a lucra sub acoperire ca membri în Noua Dreaptă

Dacă vă mai întrebați ce se mai întâmplă în regatul ascuns al lui Hellvig de la SRI, venim cu informații noi în exclusivitate. Sursa noastră din sistem, un băiat care a picat testul psihologic de vreo 5 ori înainte să fie avansat ca șef de operațiuni pe o dubiță de filaj, ne-a spus că noua fiță printre agenții 007 din intelligence-ul românesc este infiltrarea în Noua Dreaptă. Nu știm dacă s-au aliniat niște astre și niște afinități ideologice aici, dar omul nostru din Havana a înregistrat și discuțiile dintre James Bonzi și Hellvig și ele sună cam așa:

Agent 1: Ia-mă pe mine șefu, hai te rooooooooog, știu cele mai multe informații despre Zelea Codreanu, deja știu cărticica șefului de cuib pe de rost. Hai alege-maaaaaaaa!

Agent 2: Te implor, șefu, nici nu o să-și dea seama că nu sunt de-al lor, uite deja am tatuaj cu garda de fier.

Agent 3: Toată viața m-am antrenat pentru misiunea asta, știu toate versurile de la poeziile lui Radu Gyr, Ti le pot spune și dacă mă trezești la două noaptea din somn.

Ce să zicem, la nivelul ăsta de entuziasm, e posibil să fie mai mulți securiști în Noua Dreaptă decât legionari. Aveți grijă ce vorbiți și cu cine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.