HomeShtiri BlestemateAgenții SRI se luptă pe șansa de a lucra sub acoperire ca...

Agenții SRI se luptă pe șansa de a lucra sub acoperire ca membri în Noua Dreaptă

Dacă vă mai întrebați ce se mai întâmplă în regatul ascuns al lui Hellvig de la SRI, venim cu informații noi în exclusivitate. Sursa noastră din sistem, un băiat care a picat testul psihologic de vreo 5 ori înainte să fie avansat ca șef de operațiuni pe o dubiță de filaj, ne-a spus că noua fiță printre agenții 007 din intelligence-ul românesc este infiltrarea în Noua Dreaptă. Nu știm dacă s-au aliniat niște astre și niște afinități ideologice aici, dar omul nostru din Havana a înregistrat și discuțiile dintre James Bonzi și Hellvig și ele sună cam așa:

Agent 1: Ia-mă pe mine șefu, hai te rooooooooog, știu cele mai multe informații despre Zelea Codreanu, deja știu cărticica șefului de cuib pe de rost. Hai alege-maaaaaaaa!

Agent 2: Te implor, șefu, nici nu o să-și dea seama că nu sunt de-al lor, uite deja am tatuaj cu garda de fier.

Agent 3: Toată viața m-am antrenat pentru misiunea asta, știu toate versurile de la poeziile lui Radu Gyr, Ti le pot spune și dacă mă trezești la două noaptea din somn.

Ce să zicem, la nivelul ăsta de entuziasm, e posibil să fie mai mulți securiști în Noua Dreaptă decât legionari. Aveți grijă ce vorbiți și cu cine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.