HomeShtiri BlestemateDiana Șoșoacă a vânat piramida energetică pe platoul Bucegi cu mii de...

Diana Șoșoacă a vânat piramida energetică pe platoul Bucegi cu mii de alți turiști

Titlul nu e tocmai o glumă tip times new roman și o să vă arătăm imediat de ce.

Acum 11 ore, Diana Șoșoacă și-a schimbat poza de profil cu ea pe platoul Bucegi privind față în față Sfinxul.

În dimineața asta au început să se rostogolească pe social media știri cu „mii de turiști au urcat pe platoul Bucegi, la Sfinx. Potrivit legendei, în fiecare an, în 28 noiembrie, razele soarelui ar forma deasupra faimoasei stânci o piramidă energetică, care ar avea puteri miraculoase”, ne informează Newsweek.

Concluzia evidentă și adevărata știre care le-a scăpat junaliștilor e că Diana Șoșoacă a vânat ieri piramida energetică pe platoul Bucegi cu mii de alți turiști.

Sursele noastre ne-au declarat că lidera antivaxx a devenit super sayian de când a interacționat cu energiile sfinxului și că aceste energii o vor ajuta să ajungă președinta României la următoarele alegeri.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.