HomeShtiri BlestemateDiana Șoșoacă a vânat piramida energetică pe platoul Bucegi cu mii de...

Diana Șoșoacă a vânat piramida energetică pe platoul Bucegi cu mii de alți turiști

Titlul nu e tocmai o glumă tip times new roman și o să vă arătăm imediat de ce.

Acum 11 ore, Diana Șoșoacă și-a schimbat poza de profil cu ea pe platoul Bucegi privind față în față Sfinxul.

În dimineața asta au început să se rostogolească pe social media știri cu „mii de turiști au urcat pe platoul Bucegi, la Sfinx. Potrivit legendei, în fiecare an, în 28 noiembrie, razele soarelui ar forma deasupra faimoasei stânci o piramidă energetică, care ar avea puteri miraculoase”, ne informează Newsweek.

Concluzia evidentă și adevărata știre care le-a scăpat junaliștilor e că Diana Șoșoacă a vânat ieri piramida energetică pe platoul Bucegi cu mii de alți turiști.

Sursele noastre ne-au declarat că lidera antivaxx a devenit super sayian de când a interacționat cu energiile sfinxului și că aceste energii o vor ajuta să ajungă președinta României la următoarele alegeri.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.