HomeShtiri BlestemateMedic de familie despe vaccinarea obligatorie la medici: „Nu am auzit, am...

Medic de familie despe vaccinarea obligatorie la medici: „Nu am auzit, am pus comprese de cartofi peste urechi că m-a tras curentul.”

Nu toți medicii au o părere despre noua măsură a vaccinării obligatorii a cadrelor din spitale. Un medic de famlie din Mihăești, județul Olt susține că încă nu știe nimic despre vaccinarea obligatorie: „Nu prea aud bine din cauza compreselor de cartofi pe care le pun zilnic pentru că mă trage curentul în cabinet. De fapt, să vă spun drept, nici bine nu văd din cauza foilor de varză pe care le pun pe ochi ca să mă tratez de daltonism. Dacă vă mai spun și ce energii negative circulă zilnic prin jurul meu, vă ia durerea de cap. Noroc că fac ședințe de reiki și îmi reglez chakrele, că altfel nu știu ce făceam. Așa, ce ziceți voi despe vaccin? Ce e ăla?”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.