HomeShtiri BlestemateMedic de familie despe vaccinarea obligatorie la medici: „Nu am auzit, am...

Medic de familie despe vaccinarea obligatorie la medici: „Nu am auzit, am pus comprese de cartofi peste urechi că m-a tras curentul.”

Nu toți medicii au o părere despre noua măsură a vaccinării obligatorii a cadrelor din spitale. Un medic de famlie din Mihăești, județul Olt susține că încă nu știe nimic despre vaccinarea obligatorie: „Nu prea aud bine din cauza compreselor de cartofi pe care le pun zilnic pentru că mă trage curentul în cabinet. De fapt, să vă spun drept, nici bine nu văd din cauza foilor de varză pe care le pun pe ochi ca să mă tratez de daltonism. Dacă vă mai spun și ce energii negative circulă zilnic prin jurul meu, vă ia durerea de cap. Noroc că fac ședințe de reiki și îmi reglez chakrele, că altfel nu știu ce făceam. Așa, ce ziceți voi despe vaccin? Ce e ăla?”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.