HomeAcademia TrepanatsiiCine e Silvia Black și cum să scapi de ea dacă o...

Cine e Silvia Black și cum să scapi de ea dacă o întâlnești pe stradă

Silvia Black este un personaj nou apărut în spațiul românesc. Nu este o vedetă sau un influencer, ci este un mit în genul Creepypasta. Se spune că aceasta a fost văzută pentru prima oară în Timișoara, iar după această apariție a început să își facă simțită prezența și în alte orașe din România, precum Arad, Brașov și Mediaș. Silvia Black este o doamnă care se presupune că a murit în 2021, iar acum s-a întors din morți și bântuie România în căutare de victime.

 Aceasta poartă mereu un palton negru și se plimbă pe străzi la ore târzii. Unele surse spun că aceasta și dansează, și nu trebuie să te vadă privind-o. Secretul pentru a nu fi abordat de Silvia Black este să nu faci contact vizual cu ea, deoarece aceasta te va opri și îți va cere doi lei. Dacă decizi să îi dai banii ceruți, vei începe să plângi, ți se vor înmuia picioarele, iar după ce cazi jos aceasta va începe să te mănânce.

Însă dacă ești milos și nu te lasă inima să nu îi oferi doi lei unei doamne, există câteva metode de a o deruta pe Silvia Black și a nu fi mâncat.

Cântă-i ,,păi da ți-ar sta bine ghe ghe ghe’’

Dacă tot refuză prietenii tăi de ani de zile să le oferi reprezentații muzicale, întâlirea cu Silvia Black este momentul oportun de a-ți scoate latura artistică la vedere. În cadrul acestui mini concert, noi îți recomandăm să interpretezi cunoscuta piesă ,,păi da ți-ar sta bine’’ în cover-ul lui Ștefan Ghe pentru a-ți impresiona cu adevărat auditoriul, însă tu poți să îți alegi orice piesă care să te reprezinte. Demostrația ta artistică valorează mult mai mult de doi lei, deci poți să te consideri darnic față de Silvia Black.

Oferă-i doi lei în monede de un ban

Este adevărat că pentru acest plan vei avea nevoie de puțină planificare – va trebui să începi să iei restul de câteva monede de un ban de la magazin. Astfel, când o vei întâlni pe Silvia Black, îi poți da cei doi lei ceruți în monede de un ban. Înainte de a reuși să-i numere ca să se asigure că sunt suma cerută, aceasta va începe să plângă și îi se vor înmuia picioarele. Mai apoi, poți să o mănânci tu pe ea.

Fă-i cunoștință cu un platou de homari și scoici de la Pescobar

Acest plan include plimbatul cu un platou de la Pescobar pe stradă până o întâlnești, însă cu cât e mai stricat, cu atât mai bine. Următorul pas după ce îi oferi Silviei Black doi lei este să îi dai repede să miroasă platoul de homari și scoici de la Taverna Racilor by Pescobar. Așa îi tai pofta de mâncare timp de o săptămână și rămâi în siguranță.

Invit-o să trageți Țac-Pac pe nas în scara blocului

După noi, acesta este cel mai bun mod de ați face prieteni, iar Silvia Black nu este exclusă. Data viitoare când o întâlnești, invit-o să trageți Țac-Pac pe nas împreuna în scara blocului. Țac-Pacul, un adeziv pentru pantofi, îl cumperi tu, astfel ai acoperit cei doi lei ceruți.

Hipnotizeaz-o

Fie că decizi să o hipnotizezi cu un ceas sau cu un clip cu Skibidi Toilet, e la fel de bine; important e să reciți un discurs tip Alexandru Muscă pentru rezultate optime. După ce e în transă, poți să îi dai banii ceruți fără consecințe grave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.