HomeAcademia TrepanatsiiLocații de vis pentru artiștii de la Beach, Please!

Locații de vis pentru artiștii de la Beach, Please!

Festivalul de muzică Beach, Please! este cunoscut în rândul tinerilor prin faptul că aduce artiști de mare amploare pe scena din România, încercând să aibă un line-up cât mai divers. Deoarece o bună parte din artiștii străini care cântă în cadul festivalului sunt pentru prima oară la noi în țară, este de bun simț să îi facem să se simtă ca acasă și să aibă o experiență de neuitat. Astfel, venim cu propuneri de locații de vis care ar trebui să fie un must pe itinerariile invitaților de la Beach, Please!

Călărași – centrul energetic al României

Nu există oraș mai potrivit pentru un city break decât Călărași. Fiind un centru cultural cu o mare încărcătură spirituală, artiștii se vor putea bucura de câteva zile relaxante în care să se descopere pe sine și să încerce practici yoghine specifice locului. Împreună cu un guru spiritual, Yasula Mata, aceștia vor trece printr-o adevărată călătorie a sufletului.

Cazan de țuică de electrozi

Este timpul și pentru o delicatesă autohtonă de lux. Muzicienii vor vizita un cazan de țuică autentic și vor vedea procesul de preparare a băuturii pe bază de electrozi cu ochii lor – exact ca la restaurantele de fițe unde gătesc mâncarea în fața ta. La final, aceștia vor putea gusta din tăria făcută conform rețetei tradiționale.

Semnul de la Vama Veche

Pentru că sunt sub presiunea timpului și au un orar foarte încărcat, artiștii nu își permit să petreacă mai multe zile în Vama Veche. Însă, această destinație este un musai, deci trebuie concentrată într-un timp scurt. Astfel, invitații de la Beach, Please! se pot bucura de vibe-ul tipic vămesc doar privind semnul de la intrarea în localitate, care rezumă în doar două cuvinte atmosfera din Vamă. Ei pot simți încă de acolo starea euforică indusă în mod artificial și sentimentul specific stârnit de prețul de 12 lei de pe punga cu pufuleți.

Casa cu Logan

Dacă Teiușul este cunoscut pentru un lucru anume, acela este un obiectiv turistic inedit, casa cu Dacia Logan zidită în perete. Apogeul arhitecturii locale, această structură impresionantă este de neratat când vine vorba de o escapadă în România. Pe locul doi în topul locaților de neratat din Teiuș este un magazin 2 în 1, alimentară și bar. Topul are doar 2 locuri. Atât s-a putut.

Techirghiol

Nu există nici o altă metodă mai bună de a-și încheia șederea în România decât să meargă la Techirghiol pentru o baie cu nămol. Acest nămol cu proprietăți extraordinare este unealta perfectă pentru a-i face pe artiști să se detensioneze după zilele de festival. Mai mult, aceștia se vor bucura de poveștile amețitoare ale turiștilor în vârstă, care se află și ei la Techirghiol pentru o baie cinstită cu nămol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.