HomeAcademia TrepanatsiiCum să te împaci cu prietenii în stil Tratatul de pace de...

Cum să te împaci cu prietenii în stil Tratatul de pace de la Budeasa

După două zile pline de scandaluri care implică o multitudine de influenceri, bătăi, păruieli și smiorcăieli, Selly și Adrian Elicopter de Luptă au făcut pace. După o ceartă atât de urâtă cu așa multe implicații, probabil îți pui întrebarea ,,Cum au reușit ăștia doi să se împace așa de repede?’’. Iată câteva moduri în care te poți împăca cu prietenii tăi la fel ca Selly și Adrian în Tratatul de pace de la Budeasa.

Folosește un proverb românesc

Oricât de urâtă ar fi cearta dintre tine și persoana în cauză, un proverb românesc poate rezolva orice situație, oricât de complicată. Astfel, după ce vă scoateți ochii două ore, tot ce trebuie să spui este ,,Pace, pace între două dobitoace’’. În doar câteva secunde, prietenul tău va fi în genunchi în fața ta, rugându-te să îl ierți și promițând că altă dată nu mai face.

Ascunde filtrul de cafea

Aceasta metodă este cu atât mai eficientă dacă cel cu care ești certat îți este și coleg de muncă. Tot ce trebuie să faci este să ascunzi filtrul de cafea de la muncă până când colegul tău își cere iertare cu efecte, lacrimi și muci în văzul celor de la muncă. Va dura două-trei zile, însă succesul va fi garantat. Această metodă este perfectă pentru tine în cazul în care te trezești și alegi violența.

Cântă-i

După câteva zile în care stați bosumflați și nu vă scrieți, du-te la el acasă și cântă-i ,,Dacă n-ai bani’’ de la Gheboasa. Prietenul sau prietena ta își va da seama instant ce are de pierdut, și își va cere scuze, spunând că nu știe ce s-ar face fără un prieten ca tine. Mai apoi vă puteți îmbrațișa fericiți și să vărsați câteva lăcrămioare.

Fă un live pe Tik Tok

După cearta voastră, fă un live pe Tik Tok în care să le explici fanilor tăi devotați beef-ul pe care îl ai cu persoana respectivă, cum s-a ajuns la acea situație și, eventual, poți să dai din casă și câteva momente stânjenitoare din viața celuilalt ca să fie treaba treabă. Astfel, acesta se va simți sub presiunea de a se împaca cu tine, ca mai apoi să faceți un Tik Tok în care să faceți pace.

Fă un meme

Dacă chiar recunoști că ai greșit și vrei neapărat să îți ceri scuze, această metodă este perfectă. Pentru că nu știi cum să spui că îți pare rău fără să sune cringe sau clișeic, fă un meme cu manelistul preferat al prietenului tău care ține un semn cu ,,Îmi pare rău, vrei să te mint. Iartă-mă sau ai 7 ani de ghinion.’’ Poți acompania memuța cu un vocal cu tine cântând versuri în care îți ceri scuze pe beat-ul piesei lor preferate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.