HomeAcademia TrepanatsiiCandidați la europarlamentare care nu știai că se află pe buletinele de...

Candidați la europarlamentare care nu știai că se află pe buletinele de vot

Alegerile europarlamentare cât și cele locale ne bat la ușă, iar mulți dintre noi suntem puși în poziția cetățeanului turmentat, întrebându-ne ,,Eu cu cine votez?’’. Ne-am săturat până peste cap de candidații faimoși de care e plin internetul și panourile publicitare, însă lista eurodeputaților este una lungă. Oricânt de informat ai fi ca alegător, e imposibil să nu-ți fi scăpat câteva nume care nu sunt de neglijat de pe buletinul de vot. Astfel, pentru a te scoate din impas, îți prezentăm o listă cu eurodeputați de care probabil nu ai auzit și pe care vei vrea să îi iei în considerare când pui ștampila.

Selly dictatorul

Inspirat după hitul anului 2024, Selly dictatorul a decis să se lase de făcut filme de Oscar #plîngicumuci și să se implice activ în politică, cu un singur gând în minte: să extindă Costineștiul în toată țara pentru a putea organiza ediții Beach, Please! pe întregul teritoriu al României. Astfel, după procesul de deșertificare a țării, Travis Scott va putea să își afunde piciorușele în nisipul fierbine și să mănânce porumb fiert chiar și de la Azuga.

Cristian Tudor Popescu

După lansarea cărții ,,Râsul dracului’’, CTP a ajuns la concluzia că nu merge nici cu scrisul, nici cu strigatul la Iisus, și a zis că e mai bine pentru toți dacă renunță la vechile obiceiuri și intră în politica europeană. După spusele distinsului domn, cum nici Mihai Eminescu nu era moldovean get-beget, nici CTP nu e politician get-beget, pentru că lui îi este alocată doar o jumătate de căsuță pe buletinele de vot din motive de buget. Atât s-a putut.

Cătălin Moroșanu

În acest mandat, Moartea din Carpați și-a propus să se lupte, la propriu, cu corupția. Chiar dacă în 2022 acesta a declarat că este profund dezamăgit de PNL, partidul din care făcea parte, și și-a dat demisia din toate funcțiile pe care le ocupa, anunțând că se retrage complet din viața politică, acum a decis că încercarea moarte n-are și i-a dat o nouă șansă. Capăt de listă pe buletinele de vot, Cătălin Moroșanu reprezintă cel mai puternic candidat, literalmente vorbind, fiind pregătit să îi invite în ring pe toți cei care i se opun.

Moctezuma II

După o scurtă pauză de 504 ani, Moctezuma al doilea, cel de-al nouălea rege al Imperiului Aztec, revine cu forțe mai proaspete decât oricând. După ce a dublat dimensiunea teritoriului aztec, Moctezuma își propune ca în următorii 5 ani să dubleze și speranța de viață în Europa. Având în vedere longevitatea acestuia, putem să fim siguri că se va și ține de promisiunea făcută. Întrebat cum a reușit să ducă o viață atât de lungă și sănătoasă, Moctezuma declară într-un interviu: ,,Eu în fiecare dimineață îmi dau palme așa cum m-a învățat doamna Irina Loghin. Nu te întinerește doar fizic, ci și sufletește.’’

Nicu Paleru

Pentru că tot mai scurtă-i ața când vine vorba de politică, iubitul muzician Nicu Paleru s-a decis să facă un pas în față și să se avânte în lupta politică. Acesta plănuiește să modernizeze complet fața Europei și a României. În Europa secolului XXI vinul nu se mai prea bea cu borcanul, iar Nicu își propune a schimba asta printre multe altele precum cazane de țuică puternic dezvoltate, școli ale vieții și gări modernizate în care să poți sta trei zile fără probleme. Sloganul electoral al acestuia este ,,Cu drept și cu putere, votați Nicu Paleru!’’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.