HomeAcademia TrepanatsiiCe eveniment istoric ești în funcție de zodie

Ce eveniment istoric ești în funcție de zodie

Te-ai săturat de predicțile zilnice de la horoscop, auzi în fiecare și aceleași lucruri: ,,o să fii promovat la job/ ai grijă la cheltuieli/ azi urmează să fii cerută în căsătorie, etc.’’? Ei bine, există niște lucruri pe care Nety pur și simplu nu o să ți le spună pentru că e plătită prea puțin, deși ea le știe foarte bine. Fie că ești un cititor avid de istorie sau te mai uiți la eseuri video de 12 minute din când în când, nu poți nega faptul că este foarte important să ne cunoaștem trecutul. Astfel, ca să te scoatem din plictiseala cotidiană, îți vom dezvălui ce eveniment istoric ești în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Din pricina faptului că ești aventuros, evenimentul perfect pentru tine este expediția lui Magellan în jurul lumii. Probabil îți place să călătorești sau să te plimbi cu pejosul prin oraș, cel puțin când nu te lasă lat căldura de afară.

Taur

Pentru că ești foarte încăpățânat, chiar și atunci când știi foarte bine că faci o greșeală, evenimentul care ți se potrivește cel mai bine este Al Doilea Război Mondial. Nu ne-am putut decide asupra unui moment mai restrâns sau mai specific din război, pentru că ai mult bagaj emoțional.

Gemeni

Îți place să socializezi (cu câteva – multe – excepții), astfel, îți oferim Revoluția Informațională. Nu de alta, dar fără ea nu ai fi putut să hăhăi la memuțe tâmpite pe net și nici să îți holbi ochii la Tik Tok-uri cu Nițoiu King și Babasha.

Rac

Ești un om foarte pasional, și nu ți se potrivește nimic mai bine decât construirea Mănăstirii de către Meșterul Manole. Fie că ești Manole, Ana, muncitorii sau cărămizile, îți place să îți explorezi latura artistică, mai ales când vine vorba de proiectat clădiri mitice.

Leu

Deoarece îți place să fii în centrul atenției și, pe deasupra, mai ești și născut într-o zodie de foc, match-ul tău perfect este Marele Incendiu din Londra din anul 1666. Rămâi la fel de orgolios ca întotdeauna, și distruge reputația unor nesuferiți ca un foc mistuitor.

Fecioară

Ești o persoană realistă, cu picioarele pe pământ, iar, în consecință, eventimentul istoric potrivit pentru tine este despărțirea dintre Marilu și Iustin. Când prietenele tale plângeau cu muci, tu ai fost persoana care să spună ,,Sorry, bro, eu mi-am dat seama din start că nu o să meargă.’’

Balanță

Ești șarmant, sau cum s-ar zice pe interneți, ai rizz. Dacă îți aduci puțin la viață și spiritul artistic, faci o pereche perfectă cu creearea picturii ,,Nașterea lui Venus’’.  Așa că pune Rizz Mix-ul pe shuffle, plantează  bine căștile în urechi și treci la privit picturi insistent până te dau afară din muzeu pentru că e ora închiderii.

Scorpion

Faci parte din cea mai secretoasă zodie, așa că te poți lua de mânuță cu aselenizarea din 1969. S-a întâmplat? Au fost pozele trucate? Există Luna? E Pământul plat? Îi plăceau emoloaicele lui Armstrong? Misterios, la fel ca tine.

Săgetător

O să băgăm sub preș faptul că ești certăreț (deși contează de unde ești de loc), și te vom lăuda, spunând că ești un bun povestitor. Astfel, evenimentul care îți vine ca o mănușă este nararea poveștii ,,Moș Crăciun și prietenii săi’’. Te vei simții exact ca într-o zonă muntoasă, împodobită cu păduri de braji.

Capricorn

Ești căprița de apă, mica sirenă a vecinului. Evenimentul tău istoric pereche îl reprezintă petrecerea cu ceai de la Boston. Ești răzbunător și cel mai bun la boicoturi. În plus, fiind un bun înotător, poți să salvezi ceaiul de la înec înainte de ora cinci.

Vărsător

Te caracterizează independența, deci ce poate fi mai potrivit decât Războiul de Independență al României? Nu-ți place pe sistem otoman și preferi manelele vechi, păcat că nu aveau case de discuri pe vremea lui Carol I, că ai fi ascultat și de pe atunci.

Pești

Încheiem lista cu zodia pești, pe care nu trebuie să îi mai introducem – fiecare cunoaște măcar un pește, chiar dacă poate nu știe că e. Un eveniment marcant în istoria lumii pentru voi: o eliberare frumoasă la un bibănel. A plecat, a plecat…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.