HomeAcademia TrepanatsiiCum să dai un pumn la o doamnă - alternative pacifiste

Cum să dai un pumn la o doamnă – alternative pacifiste

Indiferent dacă ai nervi de fier sau te aprizi repede, ai avut minim o ocazie în viață în care ai vrut să dai, cu toată pofta, un pumn la o doamnă. În autobuz, la coadă la shaormerie sau la secretariat, ai întâlnit cel puțin o doamnă care merita să i se dea un pumn, dacă nu mai mulți. Dar pentru că nu suntem suporteri ai violenței, venim cu alternative prietenoase și pacifiste prin care să dai un pumn la o doamnă.

Combate-o cu un proverb românesc

Când ești enervat de doamna în cauză, poți mereu să scoți asul din mânecă: o zicătoare românească. Un ,,cine zice ăla e’’ sau ,,vorba lungă, sărăcia omului’’ sunt metode rapide și eficiente de a-i închide gura și de a arăta dominanță. Dacă vrei să ai CU ADEVĂRAT efectul unui pumn pe cinste, recomandăm să folosești ,,unde e vorba multă, acolo e treaba scurtă’’.

Mănâncă-i cornulețele bio

Orice doamnă înțepată se dă în vânt după cornulețe cu dulceață, făcute în casă sau de la cofetării de hipsteri. Astfel, tot ce trebuie tu să faci este să îi găsești ascunzătoarea secretă de cornulețe și să le mănânci. Aceasta va fi atât de afectată de evenimentul tragic, încât va resimți din plin efectul pumnului metaforic.

Fă-i schema Vadim

Pe lângă Marian-telefonul-meu-unde-e, Vadim Tudor mai este cunoscut și pentru repliciile acide pe care le dădea unor doamne la fel de dornice de pumni. Deci, vei putea să îți descarci furia fără consecințe la fel de nefaste asupra cazierului tău. Am spus că nu încurajăm violența de niciun fel, însă dacă termini replica cu ,,este un pamflet’’ te vei transforma într-un adevărat hippie pacifist din Vama Veche.

Cântă-i ,,Ce femeie’’

Arma secretă într-o astfel de situație este psihologia inversă. Când ai păreri nefavorabile față de doamna cu pricina, prima oară nu trebuie să o arăți. În concluzie, pentru a-i arăta opusul opiniilor tale, îi vei cânta ,,Ce femeie, are zahărul și miere, ce femeie’’. Dacă nu te ai cu muzica, poți să îi arăți interpretarea lui Nițoiu King. Dacă este doamnă isteață, se va prinde de semnele pe care i le dai că nu o placi, iar în caz contrar, va fi atât de uimită de reprezentație, conferindu-i efectul unui pumn.

Fă-i schema Lenghel

O schemă mai puțin cunoscută și mai complicată. Pentru a o pune în aplicare, trebuie să îți iei un scutec pentru adulți, să o privești pe doamnă în ochi și să profiți de menirea predestinată a scutecului. Nu trebuie să menționăm efectul acestei scheme, îți vei da seama după ce o pui în practică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.