HomeAcademia TrepanatsiiCum să treci peste despărțirea dintre Marilu și Iustin

Cum să treci peste despărțirea dintre Marilu și Iustin

Marilu și Iustin – unul dintre cele mai iubite cupluri de influenceri din România. După mai mulți ani de relație, cei doi au anunțat că se despart într-un videoclip recent. Aceștia au explicat că motivul despărțirii lor este o procedură medicală nereușită, pe parcursul cărora relația lor s-a destrămat. Însă Marilu și Iustin nu sunt singurii care suferă în urma despărțirii, ci și fanii fac la fel. Astfel, dacă îi îndrăgești pe cei doi, iată cum să treci peste separarea acestora.

Amintește-ți că ești un adevărat leopard

Cine ești tu? Exact! Leopardu’, mami. Un adevărat sigma cu mentalitate de leopard puternic nu se lasă afectat de o despărțire dintre doi omuleți de pe internet. Ești mai presus de atât, ești puternic și talentat și nu vei plânge pentru că s-au despărțit Marilu și Iustin. Nu uita: tu ești cel mai mare armăsar cu talent de leopard.

Fă o păpușă voodoo

Chiar dacă despărțirea dintre Marilu și Iustin a fost una pașnică, nu toți fanii sunt la fel de pacifiști. Deci, dacă ți-e ciudă pe unul dintre ei considerând că e responsabil pentru suferința ta, poți să te răzbuni confecționând o păpușă voodoo. Da, va fi destul de greu să faci rost de părul și sângele persoanei în cauză, însă dacă ai suficientă determinare îți vei putea duce planul la bun sfârșit.

Ține o petrecere

De ce să nu privești jumătatea plină a paharului? Acum că Marilu și Iustin s-au despărțit, nu o să mai fii obsedat de postările lor de pe Insta și nu le vei mai urmării clipurile de pe YouTube pe repeat în loc să-ți faci treaba la job. Pentru a te bucura de această eliberare, poți să organizezi o petrecere în cinstea despărțirii. Puncte bonus dacă ai o pinata în forma celor doi.

Scrie un fanfic pe Wattpad

Dacă îți place să trăiești puțin în trecut, poți să scrii un fanfic pe Wattpad despre relația dintre Marilu și Iustin. Nu trebuie să te rezumi la realitate, poți să dai o întorsătură dramatică acțiunii. Mai mult, poți să scrii un adevărat roman SF sau fantasy despre cei doi, și dacă e suficient de buni o să sară editurile pe tine să ți-l publice pe gratis. Ce să mai, o să fii autorul unui adevărat bestseller.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.