HomeAcademia TrepanatsiiCum suntem manipulați de 5-Minute Crafts – declarații emoționante

Cum suntem manipulați de 5-Minute Crafts – declarații emoționante

5-Minute Crafts este o creație abominabilă a oamenilor din secolul XXI. Cu aproape 81 de milioane de abonați și 6.9 mii videoclipuri, acest canal de YouTube este menit să îi învețe pe urmăritori tainele life hack-urilor și a invențiilor ingenioase. Însă cei care au încercat un miraculos life hack oferit de acești creatori și-au dat seama că lucrurile nu sunt așa de roz precum par – 5-Minute Crafts ne spală pe creier să credem că sunt un canal inovator când de fapt sunt doar MINCIUNI. În continuare vă prezentăm câteva declarații emoționante din partea unor oameni care au rămas cu adevărat traumatizați după ce au încercat life hack-uri propuse de acești escroci.

Diana, 21 de ani

Am încercat să îmi fac o husă de telefon din ananas. La început a fost bună, era un suport perfect pentru telefonul meu când mă uitam la BuZzHouse și la alte forme de brainrot. Cred că și oamenii de pe stradă erau de acord că era super mișto, se holbau încontinuu la ea. Însă după câteva zile a început să putrezească ananasul și să îmi pută în toată casa, ba chiar mi-a intrat suc pe la mufe si mi s-a stricat și telefonul. Așa că am decis să folosesc un alt life hack – să îmi bag telefonul în microunde – însă nu a funcționat precum mă așteptam. Are cineva de vânzare un telefon și un cuptor cu microunde?

Eusebiu, 44 de ani

Îmi pierdeam tot timpul cheile, iar cei de la 5-Minute Crafts au sugerat să folosesc un clopot pentru vaci ca breloc. Pot să zic că funcționează în cazul în care ai uitat în ce buzunar le-ai pus, dar cam atât. Din cauza greutății clopotului a trebuit să îmi cumpăr încă o curea și când eram plecat la țară la părinți mă urmăreau vaci pe stradă. Nu aș zice că recomand neapărat acest life hack.

Elisa, 78 de ani

Din cauza vârstei, am început să am probleme cu auzul. Însă nu i-am lăsat pe nepoți să îmi cumpere aparat auditiv deoarece eu cred că au chip care îți poate citi gândurile și le trimite la escrocii ăia de la guvern. Mă rog, într-o zi când mă uitam pe Facebook am văzut cum să faci pâlnii pentru auz din sticle de plastic. Am folosit PET-urile de bebeluș Ciucaș a vecinului meu Costel, că și așa nu mai știa ce să facă cu ele. Însă apoi nepotul meu cel mic a început să râdă de mine că arăt ca Shrek. Eu nu știu ce e aia însă m-a înnebunit două săptămâni și am renunțat la ele. Nu recomand bunicilor cu nepoți neastâmpărați.

Mirel, 24 de ani

VĂ ROG NU VĂ BĂGAȚI CARTOFI CONGELAȚI ÎN FUND!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.