HomeAcademia TrepanatsiiFlorin Mitroi, Elicopter de Luptă și Iorga - ce urmează?

Florin Mitroi, Elicopter de Luptă și Iorga – ce urmează?

Florin Mitroi, ,,îmbrăcat, elegant, parfumat’’ ca întotdeauna, a scos o piesă dedicată unui cuplu de influenceri care capătă din ce în ce mai multă popularitate: Adrian Elicopter de Luptă și Iorga. În versurile piesei sale, artistul, care combină armonios manelele și rap-ul,  folosește cuvinte jignitoare la adresa celor doi, ne permitem să parafrazăm: ,,Elicopter de Luptă și tu ești o parașută’’.  Deocamdată Adrian Elicopter de Luptă și Iorga s-au abținut de la orice fel de comentarii, însă lucrurile nu vor rămâne așa. Care sunt următorii pași?

Luptă Skibidi Toilet între cele două echipe

Primii care se aprind în astfel de situații sunt fanii celor două tabere, iar diss track-ul lui Mitroi nu este o excepție. Astfel, fanii Adrian Elicopter de Luptă și Iorga se vor ataca maxim după noua piesă și se vor lua la bătaie cu fanii Florin Mitroi. Însă nu se sfârșește totul aici, deoarece, ca să fie treaba treabă, cele două tabere se vor lupta în stil Skibidi Toilet, fanii Adrian Elicopter de Luptă și Iorga fiind camerele de supraveghere, iar fanii Florin Mitroi vor fi vasele de toaletă.

Prank nebun pe OLX

Dorind să se răzbune pe Florin Mitroi, Adrian Elicopter de Luptă și Iorga vor apela la o mega farsă nebună stil 2016. Pe canalul de YouTube al solistului Mitroi este disponibil numărul de telefon al acestuia – pentru afaceri. Însă cei doi îl vor folosi în scopuri mai întunecate: îl vor posta ca număr de contact pentru un anunț de pe OLX. Cei doi vor vinde un Volzvagăr Sharlatan nu bate nu troncăne. Când vor afla de această ofertă de nerefuzat, utilizatorii OLX vor suna non-stop la numărul lui Florin Mitroi, făcând ca următorul său cover să fie ,,Sună telefoanele ca dracii’’.

Meci de MMA

Urmând trend-ul pe care l-a pornit Tatiana Final Boss, Florin Mitroi se vor duela cu Iorga într-un meci de MMA la RXF, timp în care Adrian Elicopter de Luptă este suport moral pentru Iorga. În urma meciului, câștigătorul va fi numit adevăratul Romanian Final Boss, să moară trei inși la întâmplare dacă nu.

Luptă între balauri

În cazul în care lupta MMA dintre cei doi nu merge, este timpul să se treacă la nivelul următor: o luptă între balauri. După cum spune o vorbă din bătrâni, cel care bea Sânge de Taur se transformă în balaur. Astfel, cei doi anterior menționați vor bea cele trei pahare de la Dumnezeu și, transformați în balauri, se vor lupta cu flăcări și fum. O luptă ieșită direct din Game of Thrones.

Bombă cu sclipici

După ce Florin Mitroi reperează mașina unuia dintre cei doi îndrăgostiți, tot ce rămâne de făcut este să aștepte ca unul dintre geamuri să rămână deschis, iar mai apoi să umple întreaga mașină de sclipici. Munca nu este cu adevărat desăvârșită până nu lasă și un bilețel cu ,,M-ai lăsat gravidă, porcule!!!’’ sub ștergătoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.