HomeAcademia TrepanatsiiCum să supraviețuiești apocalipsei zombie cu ustensile casnice

Cum să supraviețuiești apocalipsei zombie cu ustensile casnice

Scenariul unei apocalipse zombie devine din ce în ce mai puțin de domeniul science-fiction, iar existența unei astfel de situații devine tot mai probabilă. Ca în cazul oricărui scenariu apocaliptic, există câțiva oameni îngrijorați de posibilitatea acestui eveniment care își fac pregătiri din prealabil: depozitează conserve, învață să crească legume sau își fac modificări la locuință pentru a fi cât se poate de sigură. Însă, în cazul unei apocalipse zombie trebuie să învățăm și să ne luptăm cu aceștia sau, în caz contrar, să fugim de ei. Iată câteva ustensile casnice de care te poți folosi pentru a scăpa de zombie, simplu și rapid.

Cutia de fursecuri cu ustensile de cusut

Să deschidem cutia de fursecuri și să dăm cu ochii de ace și nasturi este unul dintre momentele parcă ieșite din ,,Lecții de viață’’ prin care trecem. Însă, putem să folosim această neplăcere și în avantajul nostru. Ghidurile de supraviețuire pentru apocalipsă nu o să te învețe asta, dar pe lângă creiere, zombie se dau în vânt după fursecuri. Așa că poți să îi momești cu o astfel de cutie, iar când aceștia vor afla ce se află în ea vor fi extrem de confuzi, oferindu-ți ocazia de a o lua la fugă sau de a-ți împlini visul de o viață și a le da o perversă de pe Târgu Ocna.

Răzătoarea super-răzătoarea

Nu toată lumea a avut ocazia ca o firmă să aibă onoarea și plăcerea să le prezinte răzătoarea super-răzătoarea, și mai ales nu și cu accesoriile speciale. Însă pentru cei care au privilegiul de a deține o astfel de ustensilă, ea se dovedește perfectă în lupta contra unei armate de morți-vii. Răzătoarea super-răzătoarea este ideală pentru morcovi, varză și altele precum capete de zombie, transformându-i pe aceștia în șuncă Sissi cu conținut redus de grăsime.

Ceasul cu cuc

A fost înlocuit de multă vreme de ceasul digital, însă, dacă ești amator de lucruri vintage și încă ai un ceas cu cuc pe perete, este ziua ta norocoasă. Ceasul cu cuc este cel mai bun instrument pentru hiptnotizarea zombalăilor, aceștia putând fi ținuți într-un loc zile în șir cu ajutorul lui, ca și copii de trei ani cu creierul la fel de prăjit pe care îi lasă părinții să se uite la Cocomelon. Însă luând în considerare faptul că ceasurile cu cuc au devenit tot mai rare, îți recomandăm metoda noastră favorită: hipnotizarea Skibidi Toilet.

Filtrul de cafea moștenit de la bunica

Acest filtru de cafea este mai bătrân decât tine, iar pe parcursul anilor de produs bună dimineatsa la cafelutsă, componentele lui au avut de suferit. E vorba despre legendarul filtru de cafea cu reumatism care scârțâie la fiecare mică atingere, iar atunci când chiar filtrează cafelutsa scoate sunete demonice ieșite direct din cazanele iadului. În cazul unei apocalipse zombie, el funcționează exact ca aparatele împotriva dăunătorilor, care băgate în priză îi țin pe aceștia la distanță. La fiecare trei cafele filtrate, vei invoca un Daniel Cafelutză care va arunca cu boabe de mazăre verde în zombalăi, exact ca în Plants vs. Zombie.

Oala de zacuscă

Am tot vorbit de arme împotriva zombie-lor, însă avem nevoie și de un scut. Datorită diametrului ei cosiderabil, oala pentru zacuscă este scutul perfect pentru a te apăra în lupta vitejească cu zombie. Dar ai grijă! Vei avea nevoie de o forță de adevărat mascul sigma pe sistem citate milionari puternici, nu oricine este demn pentru acest scut nobil. Capacul de oală poate fi folosită și ca coif de luptă, însă o opțiune mai bună este bucket hat-ul Trepawear.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.