HomeAcademia TrepanatsiiArome de Prime de care nu ai auzit

Arome de Prime de care nu ai auzit

Prime – noua băutură răcoritoare iubită de tineri. Aceasta face parte din merch-ul lui Logan Paul și KSI, influenceri foarte cunoscuți la nivel mondial. Băutura s-a bucurat de o mare popularitate încă din momentul din care a fost lansată, iar de curând a ajuns și pe rafturile magazinelor din România. Chiar dacă este destul de piperată la preț, are o mare popularitate în rândul generațiilor Z și Alpha, în special pentru că este disponibilă într-o multitudine de arome. Prime vine în atât de multe sortimente, încât nici cel mai mare cunoscător nu le știe pe toate. Iată câteva arome de Prime de care nu ai auzit.

Platou de homari

Aceasta este chiar a doua aromă de Prime apărută pe piață, platou de homari de la Taverna Racilor by Pescobar. Prime cu platou de homari are un gust puternic de fructe de mare, e puțin acrișor și are note subtile de toxiinfecție alimentară. Aroma te va purta direct pe un vas plin de bărbați transpirați de pe Marea Mediterană. Atât s-a putut.

Parfumul lui Costel Biju

Cea mai luxoasă aromă Prime, pe sistem Otoman. Vei experimenta parfumul amețitor a lui Costel Biju cu miros de mosc, lăcrămioare și șmecherie. La fiecare 10 sticle băute primești o piesă de-a lui Costel Biju blocată în cap timp de trei zile, pe care nu o poți uita nici când prăjești mici pe grătar. La 20 de sticle primești blestemul de a spune ,,taci, băga-te-aș în pământ’’ în loc de ,,ok’’. Un adevărat chilipir.

Gel de duș 17 în 1

Nu doar că are aroma revigorantă de parfum de bărbați, acest sortiment de Prime este și el 17 în 1, fiind băutură răcoritoare, aftershave, lichid de frână, SPF +50, spray de curățat geamuri și multe altele. Vine și cu un manual, care îți spune mai multe despre fiecare utilizare în parte și despre cum să îl folosești în siguranță. Bateriile nu sunt incluse.

Castraveți murați

Nu ai zeamă de murături la îndemână? E ok, pentru că Prime are o aromă specială pentru tine! Perfectă pentru a te trezi din beție, are gustul specific al castraveților murați, cu boabe de muștar și ceapă, exact ca la bunica acasă. Pe deasupra, poți opta și pentru varianta cu pulpă, cu bucăți reale de castravete.

Colivă

Această aromă specială este făcută în colaborate cu Nea Florian, șoferul de dric din Oltenia. Prime vă aduce gustul desertului românesc într-o formă lichidă – dacă închizi ochii nici n-ai zice că e altceva. Cu grâu fiert și note de vanilie, noul sortiment prime este gata să te ducă înapoi în copilărie sau să te facă să spui ,,mi-a dat, mi-a dat pachet’’.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.