Homeamintiri falseMihail Neamțu: Coboară de pe Everestul urii, dragă Gelu Duminică!

Mihail Neamțu: Coboară de pe Everestul urii, dragă Gelu Duminică!

Coboară de pe Everestul urii resentimentare, dragă Gelu Duminică, și hai cu mine pe Everestul iubirii, să tragem în piept aerul tare, dătător de viață, al creștinismului, pe care tu, în imensa ta ignoranță, l-ai hulit zilele astea pe Facebook, comparându-l cu pucioasa talibană!

Cu ce diferă creștinismul, care nu poate fi radical, mare atenție, Gelu, pentru că e creștinism, de islamismul radical, care nu poate fi doar islamism, pentru că islamismul în sine e radical? Umorul, dragă Gelu. Răspunsul e umorul. Creștinii au umor. Talibanii nu au umor, ci… omor. Umorul lor e o pușcă semiautomată care face PAC PAC! O să-mi spui că există și creștini care fac PAC PAC în numele creștinismului. Fals, acei creștini nu au umor, prin urmare nu sunt creștini! Ei sunt TERORIȘTI.

A urî creștinismul, așa cum o faci tu, dragă Gelu, e ca și cum ai urî aerul pe care-l respiri. Dumnezeu e în toate, e și în plămânii tăi. Scoate-l pe Dumnezeu din plămâni cu vorbe de ocară și vezi ce rămâne. Un loc gol și fără iubire. Un loc gol și fără iubire, unde femeile își stârpesc pruncii în pântec, homosexualii se căsătoresc, iar peste toate se aude imnul Internaționalei Socialiste. Acesta este pieptul tău, dragă Gelu Duminică!

Nu există creștin care să nu fi simțit usturimea și nedreptatea vorbelor tale biciuindu-i obrazul! Dar creștinul e obișnuit să-i fie furat, mânjit și călcat în picioare obrazul! Orice creștin adevărat nu poate supraviețui în lumea noastră fără o rezervă infinită de obraji, pe care îi întoarce zilnic, că începe să se uite într-o parte când merge pe stradă și se lovește de copaci și mașini și încurcă circulația. Și pe urmă dăm vina pe creștini că există accidente rutiere, nu-i așa, dragă Gelu Duminică?

Așadar, ieși din labirintul urii și biruiește-l, cu ajutorul lui Dumnezeu, pe Minotaurul marxist, care te înlănțuie și îți hrănește inima cu minciuni și perversitate, și hai cu mine pe Everestul iubirii creștine, unde domnesc prietenia și râsul, unde vei găsi seminare socratice și o comunitate care iubește adevărul, binele și frumosul, nu pruncucideri, nu minți și suflete sterpe, nici deviații sexuale, doar bărbat deasupra femeii, iar deasupra lor Dumnezeu, dragă Gelu Duminică!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.