Homeinvestigatsii OcultisteNapoleon Săvescu și-a cumpărat un doctorat fals în preistoria Daciei de la...

Napoleon Săvescu și-a cumpărat un doctorat fals în preistoria Daciei de la o universitate inexistentă

Napoleon Săvescu este, indiscutabil, mareșalul dacopatiei mondiale. Ajuns la New York călare pe niște filiere obscure, bine gradate, simpaticul Nick din America a pompat bani și influență într-unul dintre cele mai importante proiecte protocroniste postdecembriste, cartea ca o epopee ”Noi nu suntem urmașii Romei”. Românii ”verji” l-au primit cu brațele deschise.

Noi nu suntem urmasii Romei vol.I+II+III - Napoleon Savescu - Libris
Ieftin si bun.

Care este pregătirea academică în istorie a lui Napoleon Săvescu?

În respectabilul jurnal academic ”Revista Fenomenelor Paranormale și de Astrologie” unde-și stabilise cartierul general publicistic, Napoleon Săvescu oferă un ”Drept la replică” la un comunicat Mediafax, datat 3 noiembrie 2000. După semnătură, pentru a da greutate persoanei și verbului, Săvescu își înșiră titlurile. Al doilea: ”PhD in History, University of Devonshire, 27 Old Gloucester Street, London, England (Teza de doctorat a fost prezentată la 13 oct. 2000, cu tema Preistoria spațiului Carpato-Dunărean)”.

Articolul in care Savescu “scapa” doctoratul ca peste ani Trepanatsii sa-l gaseasca.
Dupa ce iti iei un doctorat, e musai sa il trambitezi ca apel la autoritate pe oriunde esti publicat.

Ce este University of Devonshire?

University of Devonshire a fost o ”fabrică de diplome” fără nici o acreditare, rulată de un consorțiu de astfel de ”universități-fantomă”, numit UDP (University Degree Program). Nu noi am stabilit că universitate “absolvită” de Nick e falsă ci, printre multe alte surse, acest hub de recurtare pentru viitori studenți din UK.

Proprietarii, soții Yaakov and Chaya Rochel  (Jason și Caroline Abraham din Brooklyn, New York), își recrutau ”studenții” prin call-centere din România și Israel. Schema de păcălire era destul de avansată pentru anii 90/2000 și implica ademenire cu ajutorul reclamelor pe internet, clonarea site-urilor unor facultăți acreditate și copierea unor programe de studiu ca să dea aparența unor organizații reale. Pentru pasionații și pasionatele de scamming, toată târâșenia academică a soților Abrahams este explicată aici.  

Contrar răutăcioșilor care afirmă că Napoleon Săvescu nu are expertiză în istorie, noi susținem că are. Și că Napoleon Săvescu e Ph.D. în istorie, cu doctorat și diplomă. Doar că e un fake care nici măcar nu acoperă valoarea hârtiei pe care este tipărit, un fake cumpărat cu verjișori prin poștă.

Desigur, Napoleon Săvescu poate plusa oricând, susținând că nu a știut, că a fost victima unor escroci. De acord, însă îl așteptăm să ne indice și nouă un program doctoral legitim, care se urmează transoceanic (fără frecvență, probabil chiar telepatic) și se absolvă într-un timp așa record.

Partea cu adevărat interesantă a afacerii este că alături de Săvescu, și-au cumpărat ”degree” și o mulțime de ofițeri. Unii din CIA, unii din FBI. Și soții Abraham nu vindeau doar acreditări universitare, ci și permise de conducere pentru diverse categorii de autovehicule din UE. A fost un scandal enorm în USA, lăsat cu condamnări grele. Am avut curiozitatea să vedem ce s-a publicat și la noi, de vreme ce un call-center de tip ”boiler room” funcționa și la București. Nimic! Să fie interese mari la mijloc?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.