HomeDin Trepanalele IstoreiDin Trepanalele Istoriei: Originile lui Neagu Djuvara

Din Trepanalele Istoriei: Originile lui Neagu Djuvara

Ce nu știai despre Neagu Djuvara, tipul de o sută de ani care era mai cool  decât tine

1 aprilie 1945, Adolf Hitler moare cu 30 de zile înainte de data din timeline-ul nostru.

O porție alterată de humus duce la moartea singurului aderant sincer la doctrina nazistă din Germania, și întreaga țară adoptă instantaneu anarho-capitalismul ca ideologie de stat, ducând la prosperitate inimaginabilă pentru toți cetățenii cu spirit antreprenor.

Febra acumulativă durează minute întregi, până când trupele Uniunii Sovietice cuceresc întreaga Germanie, subjugând-o pe ea, cât și pe restul continentului european, ceea ce duce la un genocid împotriva marilor minți financiare de pe continent. Ele, marile minți financiare, sunt torționate și ucise, însă nu înainte să fie puse să se reproducă, ca și urmașii lor să sufere aceeași soartă.

Această practică barbară continuă până în ziua de azi în Khanatul Sovietic Eurasiatic, moștenitorul Uniunii Sovietice, condus de khanul Ion Iliescu și nomenclatura iudeo-antisemită a Partidului Național-Comunist Eurasiatic. Concepte precum individualitate au fost stârpite, iar masele omogene trăiesc exclusiv din șomaj, producând nimic pentru un aparat de partid corupt și afluent. Hugo Boss cade în dizgrație, iar moda este înlocuită de șorțuri din blană de năpârcă și tricouri spălăcite cu PSD. IKEA, singura companie din Eurasia este o companie de stat și în același timp o mică afacere de familie produce bâte pe care asistații sociali le folosesc ritualic pentru a cuceri asistatele sociale, târându-le ulterior de păr până în peșterile care, în timeline-ul nostru utopic, erau folosite de partizanii anticomuniști nicidecum legionari.

În una din peșterile astea stă cuminte și neparticipativ un tânăr palid, slab și cu început de calviție. Este printre puținii oameni din khanat care știe să citească, și chiar asta face. Cineva îmbrăcat ca în Directoratul American i-a întins un ceaslov în timp ce scria numere aiurea într-un tabel făcut în nisip pe malul Dâmboviței. Pe coperta cărții scrie “O scurtă istorie ilustrată a românilor de Neagu Djuvara”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.