Homebet killerPont Sigur: Câștigă soto Bayern finala Champions League duminica asta

Pont Sigur: Câștigă soto Bayern finala Champions League duminica asta

Ne-am întors la rubrica noastră cât se poate de profesionistă, după un prim eșec, cu pontul de la Inter – Șahtior. S-au dat acolo 5 goluri, cum am anticipat, dar din păcate distribuite inegal, de-au plecat ucrainenii acasă cu cârca de încasate și n-au mișcat nimic. Asta este, cu redistribuirea stăm noi prost ca societate în general, n-avem ce face, un șut în cur, un pas înainte.

Avem pentru voi o nouă probă de credință, cu ocazia minunatei finale Champions’ League, PSG – Bayern Munchen. Ambele au trecut în semifinale cu 3-0, de Leipzig, respectiv Lyon și ambele au făcut-o mai greu decât o arată scorul.

PSG are o colecție de staruri care l-ar face pe orice antrenor să o ducă în finală mahmur, dar nu are încă coeziunea necesară unei formații de acest nivel (a se vedea sfertul scremut cu Atalanta) și mai ales nu are tradiție suficientă. Bayern, în schimb, are un trecut glorios în competiție și mai ales o formație actuală relativ tânără, care practică un fotbal deloc șampanie, dar foarte eficient.

Pressing și contrapressing, specialitatea germană, condiție fizică impecabilă și circulație a balonului extrem de rapidă. Plus o căruță de goluri marcate până în punctul ăsta în competiție, cu o medie de peste 4 goluri/meci, e de săpat în statistică cine a reușit ultima oară așa ceva.

Dar noi nu cu statistica ne ocupăm aici, că aia e treabă serioasă, noi suntem strict pe gândire mistică și zicem așa: o cotă de 2,05 pentru victorie Bayern nu se refuză și, dacă sunteți genul mai prudenți și vă temeți de egal, deși e improbabil cu asemenea atacuri, puteți încerca și cota de 1,55 pentru Bayern câștigă în orice mod trofeul. Baftă, că e necesară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.