Homebet killerPont sigur: Curg golurile în seara asta la Inter Milano-Șahtior Donețk

Pont sigur: Curg golurile în seara asta la Inter Milano-Șahtior Donețk

Bun venit dragi prieteni la Bet Killer, cea mai pertinentă rubrică din capitalismul târziu, unde târlanii analfabeți economic și matematic fac tot posibilul să dea lovitura într-un domeniu pe care nu-l stăpânesc deloc: pariuri.

Pentru că suntem la fel de incapabili ca voi, dar avem acces la internet și rubrică într-un ziar de satiră dubios, ne permitem să vă dăm sfaturi perfect valide despre ce urmează să se întâmple în seara asta pe partea fotbalistică, așa că beliți ochii aici.

Azi avem pentru voi a doua semifinală de Europa League, între Inter Milano și Șahtior Donețk. Se joacă de când cu pandemia într-o singură manșă, fără spectatori, pe teren neutru, la Dusseldorf. Pentru Șahtior nu e mare lucru, că ei joacă pe terenuri neutre de când a fost invadat Donbass-ul de Putin. Sigur, jucau la Lvov, dar acolo se vorbește ucraineană, la fel de străină de rusă precum germana.

Pe hârtie italienii sunt mari favoriți, cu cotă de 1,65, pentru că așa le place bookmakerilor să atragă plevușca spre pariuri sigure. De fapt, ambele au câștigat clar în sferturi (Inter – Leverkusen 2-1, mai clar decât o arată scorul; Șahtior – Basel 4-1) și au arătat că pot da goluri cu ghiotura dacă n-au în tribună ochii iscoditori ai nevestelor, să le toarne plumb în ghetele de masculi toxici.

Așa că sfatul nostru e să nu mușcați ca plevușca la soliști și să abordați o cotă superbă de 2,10 pentru pariul ambele marchează și cel puțin 3 goluri în meci. E foarte probabil un meci spectacol cu scor fluviu, mai ales dacă ucrainenii marchează primii. Dacă iese, vă dublați salariul, dacă nu, aia e, nu degeaba pariem de 15 ani și n-am făcut avere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.