Homecomunicate de presaCărțile editurii Dezarticulat se găsesc și în librăria Mihai Eminescu din București

Cărțile editurii Dezarticulat se găsesc și în librăria Mihai Eminescu din București

După lupte seculare, editura Dezarticulat a reușit să intre cu cărțile și într-o libărie fizică. Mai exact, ne poți găsi titlurile de mare anvergură trepanată într-o libărie cu ștaif mai boomeresc și miros de cafea proaspăt râșnită de pe bulevardul Elisabeta numărul 16 pe nume Mihai Eminescu. Dacă nu e la rafturi, precis te va îndruma cineva din staff-ul librăriei acolo unde trebuie.  Dacă locuiești în București, sigur o știi. O victorie de etapă, am zice, urmează să încheiem în curând contracte noi cu alte librării ca să venim cât mai apoape de tine, amatorx de burghie în cap. Keep in touch.

Bineînțeles, toate cărțile noastre au pe cover spate ștampila trepanatsii. Pentru că redacțiile care gândesc la fel, se sprijină unele pe altele.

Despre cărțile noastre

Omuleți verzi, apocalipsa nucleară și delfini care vorbesc. 

Numită astfel după troțchistul argentinian J. Posadas, posadismul e un episod colorat strident al mișcărilor socialiste revoluționare de la jumătatea secolului XX-lea.Creșterea interesului pentru posadism în zilele noastre în diverse bule internautice, în special pentru obsesiile insolite ale mișcării, este strâns legată atât de o atitudine cinică sau postironică cu privire la trecut, cât și de o nostalgie după epoci în care oamenii credeau cu sinceritate că o lume mai bună este posibilă.Bazată pe o documentare de arhivă temeinică și pe numeroase interviuri cu foști și actuali membri ai mișcării posadiste, Vreau să cred spune fascinanta poveste a celui mai nonconformist curent socialist și de ce el continuă să alimenteze imaginația mișcărilor politice chiar și în ziua de azi.„O carte cu de toate: suspans troțkist, revoluții sud-americane și nepământeni mai mult sau mai puțin extratereștri. Ce să nu-ți placă la ea?”— McKenzie Wark, autoarea volumului Capital is Dead: Is This Something Worse?

Ascultă un interviu marca Dezarticast cu autorul cărții în care vorbește despre pocesul de scriere a cărții și posadism:

Manualul Tancului este povestea unui băiat sigur pe masculinitatea lui care a crescut cu doi tați: tatăl biologic, un bugetar speriat de riscuri și îndoctrinat de stat și școala publică, și prietenul tatălui său, un bărbat care a învățat totul despre capitalism și a făcut avere în România anilor 90.

Manualul Tancului a fost dramatizat recent într-o piesă de teatru pe numele “Bani, succes și Tancuri Financiare”. Piesa s-a jucat în patru reprezentații în toamna anului 2021 și în curând va fi disponibilă on-line pe o platformă internațională de teatru.

Dacă nu ești din București sau preferi să primești cărțile la tine acasă, comandă-le cu încredere de pe www.trepanatsii.ro/magazin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.