HomeInterviu din burghiuAm vorbit cu absolventul de ASE care a inventat Burgerul USR

Am vorbit cu absolventul de ASE care a inventat Burgerul USR

O nouă mișcare de PR vine din partea USR, după victoria de la primăria Capitalei. După marele succes a papucilor USR PLUS, acum împreună cu un acord între MCDonald’s și Uniunea Salvați România, vor lansa noul USR Burger. Ca să aflăm mai multe detalii am stat de vorbă cu Tibi, un proaspăt absolvent la ASE, unul dintre administratorii cunoscutei pagini de memăraie politică USR Tineret și inițiatorul acestui proiect.

Redacția Trepanații: Tibi, spune-ne cum de ați venit cu ideea asta?

Tibi: Ideea burgerului a venit după ce am observat un alt trend care a luat cu val Statele Unite.

R.T: Adică protestele impotriva burtalității poliției? Cu siguranță avem și noi probleme cu instituțiile de poliție din România, dar nu văd legătura dintre burger și…

T: Nu băi, e vorba de burgerul lui Travis Scott, cum nu știi că e unul dintre cei mai tari rapperi acum? Plus e plin internetul de meme cu oamenii ce merg la drive și cer burgerul fără să spună nimic, doar dau play la piesa Sicko Mode.

R.T: Și cum punem și noi mâna pe un USR Burger?

T: Cu palma hahaha. Tot ce trebuie să faceți e să veniți la vot și la parlamentare și să votați cu cei care contează, adică noi.

R.T: Scuze Tibi, dar am impresia că seamănă cu pomana electorală

T: Tocmai că nu e, dacă vii la vot primești o chiflă din partea noastră, cea de jos portocalie și cea de sus albastră. Iar cu chifla te duci la McDonalds să îți cumperi salata, și ce mai vrei tu în afară de roșii. Credeai că dăm pomană electorală și ajutoare sociale ca PSD-ul? Ha, trebuie să muncești pentru burgerul ăsta. Încurajăm doar tineretul să iasă la vot, atât.

R.T:De ce crezi că oamenii vor ieși la vot pentru asta?

T: Ce, tu nu ai băga un burger la MC după ce ai ieșit cu corporația de la vot? Uite poți să pui la drive-trough OCS pe telefon și vor ști deja ce să îți dea, ca în memă. Plus e de datoria lor ca cetățeni să iasă la vot, bineînțeles atât timp cât votează cu candidații noștri.

R.T: Crezi că burgerul va avea la fel de mult succes ca perechea de papuci USR+?

T: Cu siguranță, ne gândim și la un co-lab cu câteva vedete cum ar fi Tudor Chirilă, Șerban Pavlu și bineînțeles Îmi place să mănânc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.