HomeInterviu din burghiuAm vorbit cu absolventul de ASE care a inventat Burgerul USR

Am vorbit cu absolventul de ASE care a inventat Burgerul USR

O nouă mișcare de PR vine din partea USR, după victoria de la primăria Capitalei. După marele succes a papucilor USR PLUS, acum împreună cu un acord între MCDonald’s și Uniunea Salvați România, vor lansa noul USR Burger. Ca să aflăm mai multe detalii am stat de vorbă cu Tibi, un proaspăt absolvent la ASE, unul dintre administratorii cunoscutei pagini de memăraie politică USR Tineret și inițiatorul acestui proiect.

Redacția Trepanații: Tibi, spune-ne cum de ați venit cu ideea asta?

Tibi: Ideea burgerului a venit după ce am observat un alt trend care a luat cu val Statele Unite.

R.T: Adică protestele impotriva burtalității poliției? Cu siguranță avem și noi probleme cu instituțiile de poliție din România, dar nu văd legătura dintre burger și…

T: Nu băi, e vorba de burgerul lui Travis Scott, cum nu știi că e unul dintre cei mai tari rapperi acum? Plus e plin internetul de meme cu oamenii ce merg la drive și cer burgerul fără să spună nimic, doar dau play la piesa Sicko Mode.

R.T: Și cum punem și noi mâna pe un USR Burger?

T: Cu palma hahaha. Tot ce trebuie să faceți e să veniți la vot și la parlamentare și să votați cu cei care contează, adică noi.

R.T: Scuze Tibi, dar am impresia că seamănă cu pomana electorală

T: Tocmai că nu e, dacă vii la vot primești o chiflă din partea noastră, cea de jos portocalie și cea de sus albastră. Iar cu chifla te duci la McDonalds să îți cumperi salata, și ce mai vrei tu în afară de roșii. Credeai că dăm pomană electorală și ajutoare sociale ca PSD-ul? Ha, trebuie să muncești pentru burgerul ăsta. Încurajăm doar tineretul să iasă la vot, atât.

R.T:De ce crezi că oamenii vor ieși la vot pentru asta?

T: Ce, tu nu ai băga un burger la MC după ce ai ieșit cu corporația de la vot? Uite poți să pui la drive-trough OCS pe telefon și vor ști deja ce să îți dea, ca în memă. Plus e de datoria lor ca cetățeni să iasă la vot, bineînțeles atât timp cât votează cu candidații noștri.

R.T: Crezi că burgerul va avea la fel de mult succes ca perechea de papuci USR+?

T: Cu siguranță, ne gândim și la un co-lab cu câteva vedete cum ar fi Tudor Chirilă, Șerban Pavlu și bineînțeles Îmi place să mănânc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.