HomeD'ale lui FiastruVIDEO: Pentru mine tu ești Ceaușescu, dar ce e pentru noi? De...

VIDEO: Pentru mine tu ești Ceaușescu, dar ce e pentru noi? De vorbă cu Sebastian Mihăilescu

Un grup de tineri zoomeri veniți din medii diferite sunt solicitați să reconstituie secvențe din tinerețea lui Nicolae Ceaușescu.

Sebastian Mihăilescu pornește de la premisa asta în documentarul său de debut, Pentru mine tu ești Ceaușescu, și pare să facă eforturi în mai multe direcții.

Despre toate aceste direcții a scris Andrei Șianțiu, kino killerul trepanatsii într-o recenzie pe care o găsiți aici.

Reporterul nostru special Mihnea Mihalache-Fiastru a petrecut o după-amiază cu Sebastian Mihăilescu ca să afle mai multe despre ce-l mână în lupta kino, cum a fost să filmeze un astfel de proiect ambițios, ce alte filme mai are în pregătire pentru viitor și, binînțeles, cine este Nicolae Ceaușescu pentru el.

Un montaj de Petre Fall pe care îl găsiți ca artist aici și aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.